![]() |
Re: E36 - Coupe :x
Quote:
|
Quote:
|
decat sa te complici mai bine stai linistit pe curu' tau :)
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
asa de plictiseala...fara permis tot am mai facut ceva la masina :D
1.am luat un mp3 Pioneer sa se potriveasca cu interioru :D e ceva de capu lui si muzica se aude mult mai bine chiar daca sunt boxele standard |
9 Attachment(s)
si 2....ceva ft ft simplu.....dar de efect:D....sunt super ultra multumit de cum a iesit....
|
si pana in 10 noiembrie....poate o sa mai postez doar odata:(....cand o inmatriculez...dar dupa ce iau permisuu....:lol: asa usor o sa vina una alta pe masina...o vara placuta si aveti grija de voi.....de permisele voastre si de masinile voastre :D ;)
|
:twisted: ia`i innegrit nasu`...frumos :-P
p.s. nu`i pui nici un kit nimic .... la bari cva.... nimic? |
haha.....in urmatoarea zi iai si facut nasu negru,nu te ai mai abtinut,dar vad ca te ai descurcat si a iesit bine.arata mai bine asa.mai vb pa pa
|
Quote:
|
Quote:
|
e f frumoasa masina........si eu vreau sa-mi iau o pisica(318i).Imi zici si mie cat ai dat pe ea???Eu am vreo 4.500-5.000 euro si as vrea o masina mai dichisita.....ceva cam ca a ta:D.Am auzit ca prin arad sunt f multe masini si ma gandesc sa vin sa-mi caut si pe acolo.M-am gandit sa-mi caut si una mai ieftina pe la 3.500 si sa mai dau in jur de 1.000 de euro pe niste jenti .
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:43. |
- Copyright 2026 4Tuning