![]() |
Re: Bora vs Bora
hmmm
din cate mi s-a zis bora de neamt era aia combi care defapt era bora de italia da in fine ... mai aia de italia, neamt pardon e hidoasa rau .. da rau tare |
Chiar daca sunt din Piatra Neamt votez Bora Suceava. Pe langa tuning, are o anumita eleganta data si de culoarea neagra. Mai misterioasa, mai stilizata, mai de bun gust.
Bora de Neamt: ce cauta pozitii gen Audi si dungi de muscle car? O fi avand vreo 500hp si eu nu stiu? Aiurea!:evil: |
Ce tuning are Bora de Suceava, niste prelungiri? Si nici alea nu sunt imbinate cum trebuie... Aia de Neamt are bara are kit complet in primul rand nu prelungiri, painting frumos, tapiterie. Aia e tiganie: alb cu dungi rosii? Da masinile vopsite complet in mov stil Pymp aia cum se mai numeste? Suceava ce are: prelungiri, jante, praguri, eleron pe luneta si pe porbagaj si stopurile si atat. Mare branza sa fim seriosi cea de Neamt are pe ea mult mai multa munca si devotament si inspiratie decat cea de Suceava. Si cea de Suceava e frumoasa, simpla, clasica as putea zice dar nu asa interesanta cum e intrebarea poll-ului. Imi cer scuze anticipat daca am deranjat pe cineva!
|
Cred ca era mai frumos sa va exprimati parerile despre masini intr-un mod mai frumos, fara atatea comentarii care nu isi au rostul, dar din pacate traim in Romania! No Comment!!!
|
neicule....ce'i cu bora asta bicolora din P. Neamt...cu grila aia....? va credeti in NFS??:D jante mai mici nu ai gasit?
pe cuvantul meu....nu vad ceva frumos la masina aia....inafara de multitudinea de culori (caroserie + husele scaunelor) care dau impresia de curcubeu....nimic fain :)) |
bora de suceava e frumoasa nimic de zis,dar sincer nu cred ca este o masina facuta pt. competiti tuning.
interesant cred ca ar fii daca sar pune 1 formular dupa care sa facut jurizarea la Tuning Day eu nu am contestat bora ,am cotestat modul si timpul in care au fost prezente masinile ,modul in care sa facut jurizarea organizatori au spus 1 si sa intimplat alta cind am intrbat de ce nu a cistigat o tigra care a fost prezenta simbata acolo ei m-au intrbat pe mine care tigra? |
Degeaba incercati voi sa convingeti lumea ca bora voastra e frumoasa, dar din cate puteti observa doar voi ati votat bora NT, iar restul tarii a votat bora SV .
Ati investit degeaba atatia bani in masina aia,a rezultat o masina de manelisti |
Quote:
|
Quote:
|
Bora sv....in aia de neamt nu m-as urca decat cu o punga pe cap :)
|
Quote:
trebuia sa pui poze di acelasi unghi eventual aceiasi locatie,eu nui vad spatele]+laterala compet |
Acum asta e problema ? Că nu se vede spatele/laterala la Bora ? Ce motiv e nene ăsta ? După ce topicu' mai avea puţin şi făcea 24 ore de la deschidere, te-ai trezit că nu se vede toba de eşapament !
Motivele astea sunt penibile ! |
Nu....bora aia e penibila...a stricat omu masina....mai bine o lasa stock ca era mult mai furmoasa. Da e buna si asa...poate o vinde lui Liviu Guta :)
|
Quote:
oglinzile le gasesti de cumparat mici sau mari pe original(intra intr-un magazin HELA din germania si ai sa te convingi) golfu a fost pregatit special pt.Suceava |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:47. |
- Copyright 2026 4Tuning