![]() |
Re: Marele Premiu al Buzaului IV 22 iunie 2008
Nu stiu ce va certati voi acolo cu diferente de 20cp, ca evo ala avea 100cp peste mine :) Cred ca mai trebuie facuta o grupa pentru masini cu raportul sub 5 :D
|
1527 kg si 147 kw ..ia fa un calcul ;)
|
La fel ca si in grupele dupa cp au fost avantajati cei cu masinile modificate si foarte modificate.
Doar ca ceilalti au pierdut avantajul greutatii reduse |
Quote:
Felicitari pt masina ;) .. la catamai "vaporul" e trage super .. Quote:
Quote:
Nu, nu am fost victima grupei pt k nu am participat ... M-am preinscris cu intentia de a veni sa-mi masor capacitatile masinii mele cu a altor masini de masura mea.. Costurile deplasarii pana acolo erau destul de maricele la consumul pe care il am acum si ca sa arunc niste bani aiurea cand stiam clar ca nam nici o sansa cu msinile din grupa mea :rolleyes2 |
asta scrie in certificat ...ce vrei sa ma cert cu rar-ul :shock:
|
Quote:
nu contest faptul ca era trecut in talon greutatea aia dar locul tau ar fi fost la C1 |
ce vina are el ? daca aia de la rar sunt niste idioti ...
|
subaru negru a spart diferentialul spate...am incercat sa fac o plecare ..era foarte aderent pt gumele care le aveam...imi pare foarte rau ca nu am avut ocazia sa stau si eu la start...clubul din care facem parte are mentalitatea de a participa chiar daca nu castigam ... ANONYMOUS MOTORSPORT a castigat :2 -locul 1 ...3-locul 2 ...
FELICITARI PT PARTICIPANTI SI PT CASTIGATORI !!!!! |
dupa parerea mea, incadrarile in functie de raportul kg/cp sunt cele mai echilibrate...se cunoaste mai mult talentul soferului...si asta s-a vazut si la finish unde nu au fost diferente prea mari intre concurenti
felicitari participantilor..sper ca v-a placut si mai veniti la evenimente organizate de noi |
Quote:
|
daca te referi la public...noi intotdeauna am avut o problema cu publicul :D cautam solutii mai eficiente data viitoare....sau la ce te referi? spune poate am omis noi ceva...daca oamenii nu spun ce i-a nemultumit noi nu avem cum sa remediem problemele
in rest...ce pot sa spun...eu cred ca ne-am descurcat si majoritatea participantilor au fost fericiti |
dar de BPR-u si restul care au sarit in ajutorul vostru nu zici nimic???...hay sa fim seriosi...
|
Anul trecut nici macar nu am apucat sa vedem linia de start.
Deci este un progres evident . :D |
Quote:
Nu inteleg unde vedeti voi echilibrul asta intre o masina cu 1035kg/115cp = 9 (Golf 3) .. 1527kg/200cp = 7.6 (Golf 5 gti) .. 1070kg/150cp = 7.13 (Colt CZT) ... 1165kg/150cp = 7.7 :rolleyes2 TREZITI-VA !!! P.S: Nu am nici o problema cu posesorii vreunei masini enumerate ... vina este din partea organizatorilor Felicitari castigtorilor !!! |
Quote:
sincer..eu dupa ce am terminat dimineata de pus garduri si ce am mai facut pe acolo am stat pe dreapta si am filmat , asta fiind sarcina mea din timpul cursei ;)..nu stiu ce s-a intamplat la start acolo..cine a ajutat ...daca a ajutat respectele mele si recunostinta din partea noastra :) |
| All times are GMT +2. The time now is 00:32. |
- Copyright 2026 4Tuning