![]() |
Re: ala_cu_dacia revine !!!
Quote:
cu ce sa dau ca sa nu mai iasa rugina? ma gandeam sa o vopsesc in Mioveni ca acolo e patria daciei si poate cu vopsea de logan sau ceva de genu, poate e mai buna asta pe baza de apa. |
Quote:
|
Quote:
|
ehee sal alex..vad k ai ganduri mari vara asta:D:P.....poi hai sa iti zic un secret...;)...daca e curatata zona perfect nu o sa mai ai probleme cu rugina..presupun ca acum 2 ani nu ti-au curatzat bine rugina..:) nu cu "cif" ce zicea colegud e mai sus.. exista o solutie ce curatza tabla...face sa fie culoarea fierului.... si da la cuptor ajuta..;)).... si ep deasuprea o sa si luceasca:D:P.dar cauta acea substanta..(care curata rugina pana la fier..) apropo..sa nu iti fie frica cand dai...asa sfaraie ea de fel..si pute ca dreq;)):P
|
Quote:
|
Quote:
nu zic canu`i buna si solutia ce o gasesti in kaufland / real ..prin toata tara.. ce indeparteaza rugina... dar eu tiam zis cum am facut eu... |
Quote:
west tu ti-ai dat dacia si ti-ai luat golf 3? si in asta nu bagi bani tot ca in dacie? |
Quote:
|
Quote:
am pus alta baterie si mi-o omoara si pe aia.carbunii de la electromotor sunt buni, consumatoarele sunt oprite deci nush ce ar putea sa-mi fure curentu. |
a.........si inca ceva... faza scurta din dreapta nu merge desi becu e bun.pe faza lunga merge pe faza scurta nimik.
oare sa curat putin piciorusele de la mufa?sau intrerupe pe undeva? |
cauta si tu un electrician,ca poate ai ceva scurt pe instalatie.e deajuns un plus sa faca masa cu ceva si fuge tot curentul din baterie.
|
mai mult ca sigur de la faza scurta se duce curentu.cred ca atinge pe caroserie.o sa ma uit.
|
verifica blocul de sigurante...eu am pus unul nou si a mers....tot asa nu imi mergea faza scurta pe dreapta....
|
e posibil si de la sigurante pt ca mi-au schimbat astia de la IATSA brasov parbrizu si imi cam intra apa acolo la sigurante.cum ajunge apa acolo?e cineva din brasov care stie sa schimbe un cheder de parbriz ca sa nu mai intre apa?
|
1 Attachment(s)
o rezolvare simpla si de efect cu apa....nu stiu daca ai deja..dar daca nu ai ar trebui sa pui
in partea de jos a chederului, unde am insemnat eu, e de obicei o fanta, sau nu stiu cum sa ii spun, o adancitura....in zona aia trebuie sa pui un furtunas scurt ( cam 1cm 2) sa ridici chederul...eu unu asa am scapat de apa....chederul era lipit de caroserie si nu dadea voie apei care se infiltra pe sub cheder sa iasa |
| All times are GMT +2. The time now is 12:53. |
- Copyright 2026 4Tuning