![]() |
Re: E34 - b-75-kel
Apropo...
as avea si eu nevoie de oglinzile de facelift d e34. doar oglinzile/geamurile.asa ca daca are cineva..contact me... 0742825379 KELu |
https://www.youtube.com/watch?v=8l1jDhLCsFk traiasca marean nebunu arabu drifter si masina ta :D:D:D SI CEI 6 INSI CARE ERAU IN EA =))))))))))))))))))))
|
Alooo dubaiu ... calm calm :)) sexy masinuta mi a facut placere sa stau paralel cu voi
|
frumoasa masina dar niste jante la primavara si lasata ar aranjao bine de tot..bafta multa si respect pt munca..
|
Baba mea se bucura de zapada din plin...
un mic video cu ea cand se juca... e mai rau ca,copii aia mici...cand vede zapada incepe si da din cur:)) |
Salutare, ai idee ce fel de becuri are masina asta (E34 - lupa pe faza lunga) ? H1 / H7 / H11 / etc ?
|
Salut...
H7 parca erau . chiar nu stiu... |
Quote:
|
are becuri H7
|
foarte ingrijit e34 tau...akum mai ii trebuie un Motor pe masura
mi se pare ca te-am vazut de cateva ori cu el pe la dimitrie cantemir,daca nu ma insel...inveti acolo? |
Quote:
|
1 Attachment(s)
da la cantemir invat...
marianeee..a inceput sa iti creasca popularitatea de knd te dai cu KELiosu;))kidding...lafule nou doi o sa avem treaba dupa sarbatori;))k nu prea mai am compresie pe cilindrul 6:))poate trecem si noi pe la un 2.5 dala cu V multe;))te pupa Keliosu. tineti minte !!! SPUNETI "nu" drogurilor si conduceti prudenti:))))) |
1 Attachment(s)
it's time to play a lil' bit:D
vremuri trecute....care le asteptam cu drag.... |
Ce draku faci ma panarama schimba motoru ala nu vezi ca iti face numai belele si nervi ;) B 82 CCS
|
Asa e ma...schimba dreaq panarama aia de motor, nu vezi si tu ca nu e in toate mintile?? Daca te prinde prietenu' tau pervers iar te bate si iar plangi :no::no::no: :D :))
Bafta cu masina!! Te pupa fratele tau :D |
| All times are GMT +2. The time now is 10:13. |
- Copyright 2026 4Tuning