![]() |
recordu e 23.11 si am reusit 24.17 :chainsaw:
mama ma sii de secundaaa :flamed: |
ai fost cu Dafly ?
|
aha
ai cred ca si vinerea asta merg, asa ca...va inscrieti??? |
eu,eu,eu :twisted: ...
hmm ... eu abia 25 am scos :cry: :cry: :cry: :cry: ... da` incercam shi mai putzin ... :) ... deci,cand,cum ? ... dak ma primitzi,bineintzeles :P |
eu azi de la 3 merg ... cine vine ? :P ... adik ... cine are curajul sa vina ? :))))) ... :P ajt beep
|
Re:
VINEREA ASTA TREBUIE SA NE INTILNIM CEI CARE VRO SA PARTICIPE PE 25 LA DB SI TUNING.ZBURATORULE ARANJEAZA LOCUL SI ORA!!
|
Salut! as vrea si eu sa stiu unde va intalniti pt ca vreau si eu sa vin. Sunt un mare fan tuning si cunosc toate masinile \"tunate\"din oras. Daca va rog sa ma anuntati si pe mine unde va intalniti. Daca se poate sa imi trimite-ti ceva poza de la ultima intalnire. Multumesc!
|
Re:
Quote:
pai intalnirile se tin in mod normal in parcarea din fata de la Heat in fiecare vineri de la ora 20 |
gajule salutare si la restu da tu nu faci parte din organizare? :D eu parca asa stiam ca si tu esti ceva smecher din juriu? :D sau doar organizator concurent? :shock: lamureste-ma!!!!!!!!!!
|
la ce te referi ?
juriu la ce ? |
pai asa stiu ca si gaju e din trupa de organizare acu nu stiu pe hi-fi sau tuning show?
|
Re:
Quote:
Si eu stiu ca e in comisia de organizare sau asa ceva ....... :wink: |
gajule da detalii!!!!lamuriri!!!canta ceva!!!!!!!!
|
canta acum la ala micu sa adoarma ... :D si se pregateste sa urle pe cand se apropie nenea cu sepelometru de el :lol: :lol: :lol:
|
proaspat tatic da peste 5 ani facem showuri de scanderberg intre fiul meu si al lui!!!!!!!!!apropo ce are grasu asta fetitza sau baietel?
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:25. |
- Copyright 2026 4Tuning