Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Maşina mea: Astra G 1.6 (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/80464-masina-mea-astra-1-6-a.html)

Antilles 20-01-10 20:27

Re: Astra G 1.6

Pe viu ar arata mult mai bine, ti-ar place mai mult, mnaterialul asta arata foarte bine....dar in poze nu se vede culoarea cum trebuie(mai ales pe intuneric cu blitz) si nici textura. Asta a fost partea cea mai urat de facut, de aici totul se simplifica, se mai fac doar burdufurile si gata partea asta. Trecem al usi si scaune, incepem cu usile. Ca si la bord va fi negru si rosu cu putin alb, stiu doar ca tot plasticul de pe usi va fi acoperit(inafara de partile deja capitonate din fabrica, acuma mai ramane de vazut cum pun culorile, unde rosu si unde alb(daca pun si alb). Dupa ce termin asta fac si scaunele, exteriorul in rosu si interiorul(adica unde sed) in piele alba(de fapt e gri foarte deschis, nu alb lucios, ala deja imi pare chicios). SI dupaia..daca ajuta dumnezeu facem si stalpi si pavilion...vedem:)

electric_style 20-01-10 21:07

foarte ingrijita masina...si very nice culoarea!!! bafta in continuare...!!!

SV25MBN 20-01-10 22:43

Arata cel putin interesant :D Sunt sigur ca pe final va arata senzational.

Antilles 20-01-10 22:46

Quote:

Originally Posted by SV25MBN (Post 2998065)
Arata cel putin interesant :D Sunt sigur ca pe final va arata senzational.

Acuma primesc critici de la un baiat de 19 ani...care-mi zice ca interiorul TREBUIE sa fie complementar cu exteriorul

o`neal 24-01-10 18:22

Hhhh... abia astept sa vad finalul :D sa vad ce a iesit :D Spor si mult succes Antilles !

graty 17 24-01-10 18:39

1 Attachment(s)
daca le vopseai si dadeai 3 straturi de lac erai mult mai castigat

uite o poza cum am facut la mine

Antilles 24-01-10 18:52

Quote:

Originally Posted by graty 17 (Post 3010560)
daca le vopseai si dadeai 3 straturi de lac erai mult mai castigat

uite o poza cum am facut la mine

Te inteleg amice, dar eu vroiam ceva deosebit, oricum, poate tot acolo ajung, deocamdata nu sunt 100% multumit de rezultat, ori in refac...ori vopsesc tot. Ma repet, nu am vrut sa vopsesc pur si simplu pentru ca oricine poate sa vopseasca, eu am vrut altceva, nu zic ca arata rau, dar eu vroiam, adica vreau un interior custom, in care se folosesc 3 materiale peste tot, in sensul ca lucrarea nu se termina aici, ci cu aceeasi culoare trebuie facute si lateralala scaunelor, putin si pe usi si o parte din pavilion, stalpii fiind albi(din acelasi material) interiorul scaunelor din piele alba(ca si burdufurile...care nici acuma nu am avut timp sa le cos), restul de pavilion si ce ramane plastic la usi tot din alb(stofa), intelegi?...dar vedem, dca nici cum nu iasa cum trebuie poate recurg la vopsit, dar asta ca last resort

Quote:

Originally Posted by o`neal (Post 3010505)
Hhhh... abia astept sa vad finalul :D sa vad ce a iesit :D Spor si mult succes Antilles !

merci! lasa ca o vezi pe viu in curand, nu?:P

o`neal 24-01-10 19:15

da da :D hai cu rezultatul mai repede :D

FeS 25-01-10 16:10

Si eu sunt curios cum o sa-ti iasa la final? ...pana atunci multa bafta!

Antilles 24-04-10 10:45

4 Attachment(s)
Salutare! Interiorul mai asteapta putin, intre timp se lucreaza la exterior, bara fata Lumma -OPC Line, praguri, spate, evazari pt jantele 18"...si mai vedem:D
Poze ca si "preview"

tigermotorsport 08-05-10 20:48

Quote:

Originally Posted by Antilles (Post 2998077)
Acuma primesc critici de la un baiat de 19 ani...care-mi zice ca interiorul TREBUIE sa fie complementar cu exteriorul

Si bine zice... Mai pune ceva poze, mah.;-)

Antilles 17-05-10 17:24

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by tigermotorsport (Post 3344451)
Si bine zice... Mai pune ceva poze, mah.;-)

Mda, poate aveti dreptate, in fond si la urma urmei eu unul sunt paralel cu tuning-ul, si sincer fiind la anii mei nu m-am apropiat de masini. Dar, daca-mi ordoni pun si ceva poze, ca nu cumva sa te superi pe mine si sa-mi faci cine stie ce (poate mai dai afara din automotive).

Prin urmare, cateva poze cu masina, azi am coborat putin capota peste grila, umeaza ca coboare si peste faruri, acum e cu praguri/bari sus si jante 18". Mai muncim putin la haion si maine elimin si bandouri.

SV25MBN 17-05-10 18:56

Re: Maşina mea: Astra G 1.6

Tare asta cu coboratul capotei peste grila. Nu m-am gandit la asta :D . O sa arate bine, pui plasa acolo in spatiul ramas? Peste faruri la ce model te-ai gandit ? Sau ai sa vezi pe loc ce iti iese ?

RIcKO 17-05-10 19:05

super meseriash a iesit ....:D:D:D:D

Antilles 17-05-10 19:08

Quote:

Originally Posted by SV25MBN (Post 3367692)
Tare asta cu coboratul capotei peste grila. Nu m-am gandit la asta :D . O sa arate bine, pui plasa acolo in spatiul ramas? Peste faruri la ce model te-ai gandit ? Sau ai sa vezi pe loc ce iti iese ?

Pun plasa daca cumva nu reusesc sa gasesc ceva fagure frumos, as pune fagure peste tot (adica siin bara), la pleoape...practic si acolo prelungesc capota si aripile, nu le vreau simple si lipite pe far, vreau sa fie tot comun cu caroserie nu piesa separat.

Cu spatele sunt inca confuz si cu lateralele, Clean nu fac spatele ca mai sunt deja cateva, trebuie sa fac ceva ce am facut numai eu (ca dupaia oricum se copiaza repede), dar macar sa fi facut eu primul!

All times are GMT +2. The time now is 20:06.

- Copyright 2026 4Tuning