Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Detalii despre viitorul Audi A7 (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/79896-detalii-viitorul-audi-a7.html)

alexGTI 18-09-08 13:06

Re: Detalii despre viitorul Audi A7

passat cu a4 daca vrei, dar repet nu concureaza ... sunt facute pentru alte categorii de clienti, desi fac parte din acelasi segment.

vw e un fel de var de la tara al lui audi daca vrei sa o luam asa ...

Sasha 18-09-08 15:28

nu concureaza si nici nu o sa concureze vreodata vw cu audi ;)

alexGTI 18-09-08 16:00

multumesc Sasha :)

aleks 18-09-08 16:02

e logic, eu am doua produse, pe unul il fabric scump si-l vand scump, cu toate accesoriile specifice, iar pe altul il fac mai "la buget" asa, nu o sa ma sabotez singur facandu-l concurenta la primul produs, ci o sa ma adresez unei alte categorii de cumparatori, non-premium, si astfel acopar toata piata, decat sa ma bat singur, eu cu mine, cu propriile mele produse intre ele, pe o plaja mult mai restransa de potentiali cumparatori.

El_Nino 18-09-08 16:04

Re: 2009 Audi A7 Cabriolet

Daca asha o sa arate versiunea finala...atunci CLS o sa aiba dureri de cap...daca nu Cls ramane etalon in clasa asta..... ramane de vazut si Bmw cu ce o sa vina... presimt ca o sa le rupa iar gura la totzi...:))

adrian2008 18-09-08 16:29

Quote:

Originally Posted by alexGTI (Post 1760541)
compari mere cu pere fara nici o suparare ...

niciodata audi nu o sa inlocuiasca modele vw si nici invers ...

concurentii lui audi : mercedes si bmw

concurentii lui vw : ford, renault, opel

ma refer strict la concurentii directi ...

Nu-i nicio suparare,poate ca m-am exprimat eu gresit:oops: stiu ca audi este peste vw,dar pur si simplu mi se pareau asemanatoare in segmentul lor modelele astea... n-oi avea eu mare experienta dar pur si simplu asa mi s-a parut asemanarea dintre cele 2 modele si normal ca daca omul are bani mai multi isi ia AUDI:twisted::twisted: :D Peace!

TurkishCarFan 20-09-08 14:00

1 Attachment(s)
Quote:

Doua imagini cu limuzina A7, masina pe care Audi o construieste pentru a lua din cota de piata a Mercedes CLS.
=)) =)) :)))
daaaa...siiigur ;)) CLS deja are 4 ani de cand e pe piata,pana la lansarea lui a7 va aparea si un nou model de CLS care cred ca se va incadra in noua linie de design a celor de la mercedes si... :) va bate la funduletz orice concurentza,kiar si concurentza de la porsche.Din cota de piata e logic ca va lua,asa cum a luat si passat CC dar prea putin.Asa cum zicea si sebastian,cand n`ai inspiratie,copiezi :)))

alexGTI 20-09-08 14:00

Re: 2009 Audi A7 Cabriolet

Quote:

Originally Posted by El_Nino (Post 1761649)
Daca asha o sa arate versiunea finala...atunci CLS o sa aiba dureri de cap...daca nu Cls ramane etalon in clasa asta..... ramane de vazut si Bmw cu ce o sa vina... presimt ca o sa le rupa iar gura la totzi...:))

cine e BMW ?:)

carutasu 20-09-08 16:28

constructori de automobile si fosti constructori de avioane.

Nu-mi place acest model, cel putin cum arata in poze.A5-ul e superb, noul A4 avant de asemenea.Asta parca e ceva umflat cu pompa, corceala intre un cc si un suv de la Dodge.

All times are GMT +2. The time now is 01:08.

- Copyright 2026 4Tuning