![]() |
Re: Detalii despre viitorul Audi A7
passat cu a4 daca vrei, dar repet nu concureaza ... sunt facute pentru alte categorii de clienti, desi fac parte din acelasi segment.
vw e un fel de var de la tara al lui audi daca vrei sa o luam asa ... |
nu concureaza si nici nu o sa concureze vreodata vw cu audi ;)
|
multumesc Sasha :)
|
e logic, eu am doua produse, pe unul il fabric scump si-l vand scump, cu toate accesoriile specifice, iar pe altul il fac mai "la buget" asa, nu o sa ma sabotez singur facandu-l concurenta la primul produs, ci o sa ma adresez unei alte categorii de cumparatori, non-premium, si astfel acopar toata piata, decat sa ma bat singur, eu cu mine, cu propriile mele produse intre ele, pe o plaja mult mai restransa de potentiali cumparatori.
|
Re: 2009 Audi A7 Cabriolet
Daca asha o sa arate versiunea finala...atunci CLS o sa aiba dureri de cap...daca nu Cls ramane etalon in clasa asta..... ramane de vazut si Bmw cu ce o sa vina... presimt ca o sa le rupa iar gura la totzi...:))
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
daaaa...siiigur ;)) CLS deja are 4 ani de cand e pe piata,pana la lansarea lui a7 va aparea si un nou model de CLS care cred ca se va incadra in noua linie de design a celor de la mercedes si... :) va bate la funduletz orice concurentza,kiar si concurentza de la porsche.Din cota de piata e logic ca va lua,asa cum a luat si passat CC dar prea putin.Asa cum zicea si sebastian,cand n`ai inspiratie,copiezi :))) |
Re: 2009 Audi A7 Cabriolet
Quote:
|
constructori de automobile si fosti constructori de avioane.
Nu-mi place acest model, cel putin cum arata in poze.A5-ul e superb, noul A4 avant de asemenea.Asta parca e ceva umflat cu pompa, corceala intre un cc si un suv de la Dodge. |
| All times are GMT +2. The time now is 01:08. |
- Copyright 2026 4Tuning