![]() |
Re: Machete in lucru - L4uR
9 Attachment(s)
tb is back!!!!!
|
bv mah nebune arata misto rau de tot ;)
|
super frate...finiseaa acolo bine 8)....felicitari inca odata si bafta;)
p.s:cu ce ai taiat plafonul? |
cu traforajul...mia luat o gramada de timp...si a fost greu ca se putea rupe oricand capota motor...o sa il finisez cand cumpar poxilina...si culoarea as vrea un rosu mat...dar nustiu daca gasesc...
|
Quote:
ia legatura cu mine! |
Esti foarte tare, bro !!!
Felicitari si tine-o tot asa !!! |
6 Attachment(s)
in timp ce TB si enzo asteapta vopseaua ....a mai aparut ceva la care s-a inceput lucrul...deocamdata iam facut doar haionul si o parte din panoul dreapta:D...
|
arata urat cu jante de f50:(:(....mai bine pune-i niste jante retro,cum sunt cele del a BBurago alea i multe spite.....bafta si astept noi poze cu TB:))
|
tbul e doar finisat...astept scaune recaro ...incerc sa gasesc....deocamdata e doar finisat acolo una a fost decupat si te asigur ca o sa fie ceva super:D...si cu vopseaua am planuri mari dar sa vad daca ma ajuta un prieten:D
|
Frumos :D E ford nu ? Nu vinzi jantele si axul ? Da-mi un mesaj ! Numai bine
|
4 Attachment(s)
este un mercedes de la burago...prima poza e luata dupa google , iar restu ....asa arata el inainte:)
LAST EDIT : jantele o sa le schimb...ii caut ceva cu buza lata pe spate ....vreau sa fie mai ridicata pe spate fata de fata... |
imi place mult tenta hot rod,dar schimba-i jantele alea de f50...mie personal nu imi place:(.....bafta;)
|
Da dar vezi sa nu atinga janta pe spate aripa , daca pui alte roti mai mari pe spate :) ... Daca ai niste roti nefolositoare pentru 1:24 , model de prindere ax welley , ma poti anunta ?
|
te anunt daca am...problema e ca rotile din imagini sunt 1/18...si normal o sa imi caut eu ceva mai mic dar cum am planuit:D...
|
Macheta e la 1:18 :O:O:O MISTOOOOOOOOOOOOOO :X :X :x AI GRIJA DE EA CA E SUPER :X :x :x
Am crezut ca e la 1:24 deasta am intrebat de roti ! Acoperisul il poti face din folie de tabla , dinaceea cum era pe case cand era bunica fata mare sau tot asa ceva dur dar maleabil :) Incearca daca poti sa il faci dintr-o singura bucata ( are rezistenta mai mare ) . Daca te jucai la gradinita cu modelino sau aveai in generala materia Abilitati Practice te vei descurca de minune , daca nu , intreaba-ma si te ajut :) cum pot ... numai bine |
| All times are GMT +2. The time now is 06:31. |
- Copyright 2026 4Tuning