![]() |
tractiune 4x4 isi va spune cuvantul
|
de la audi, o masina dinozaur pt sebastian ar putea fi doar eventual un rs6 ...
|
In seara asta am vazut o masina superba, BMW M6 , pun poze imediat ce le transfer din telefon.
|
Astia toti or sa se inscrie?
|
nu se stie. tot ce putem face e presupune ca da pentu ca e prima legala in galati...
|
mey sincer yo nu cred ca se baga ashtia....
a8-urile alea noi sunt ale unor oameni de cel puztin 40 ani care sigur nu se dau shi care oricum nu shtiu maximul la mashinile alea iar ala cu box si-a luat mashina aia pt fitze oricum nu l-am vazut sa mearga cu mai mult de 80. cu m6-le l-am vezut shi yo azi, e masa...... dar nush a cui este ca mashina era parcata la calipso in fatza.... iar librishinki(911 turbo) nu cred ca se da ca asta era cu filozofia aia ca \"nu ma dau cu o mashina mai ieftina de 80k de euro\". oricum e pacat asha !!!!!!!! :( ar fi mishto sa vina shi ashtia |
:lol: :lol: :lol: Tipul cu 911 se da doar daca e o masina de 80k euro lol .Io zic sa incerce su Sebastian daca e tare sau nu numai cu el mai sunt si alte masini capabile sa faca fata zic eu :twisted:
|
E tare porche turbo, imi place.
|
Deah... ar fi tare un 911 turbo pe acolo... acum sa vedem ce fac motociclishtii... eu nu o sa pot participa k nu am carnet dar am planuri sa fac pe Ghost Rider pe acolo... :D
|
Re:
Quote:
|
trebuie sa vina si bacaul. neaparat :D :D :D
|
va asteptam !!!
|
Re:
Quote:
|
..
shadow..nu te supara ca sunt indiscret..dar tu cu ce majina participi?
|
offftooopic
nu cred ca particip. |
| All times are GMT +2. The time now is 23:08. |
- Copyright 2026 4Tuning