![]() |
Re: Vand Jante - noi si SH - update de stock
Quote:
|
Quote:
altele 4x100 nu am daca e cu 5 prezoane - am de 17 mai multe modele - ai nevoie de suruburi cu excentric |
salut m-ar interesea borbet T-urile ....din cat am vazut sunt pe 17" au 8j si prindere 5x100 cred k merg eu am golf 4....... gume nu ai pt ele ? ......vreau DACA SE POATE sa faci cate o poza la fiecare janta in parte sa vad si eu sa nu fie lovite pe margine , strambe sau alte vicii....SCUZE PT DERANJ .....sunt interesat....multumesc
|
Quote:
|
ce jante mai ai pe 18 cu prindere 5x112 si ET apropiat de 45?
|
1 Attachment(s)
bbs 8x18, et 37 - 550 eur - jante adevarate
|
foarte tari jantele dar din pacate cu et prea mic si vor atinge in aripi :(
|
cum sa ma exprim??
pentru tine si pentru altii care nu se pricep Et -ul cu cat e mai mic cu atat janta e mai in exterior. De la 45 cat ai tu pana la 37 sunt 8 mm...cu atat vor fi jantele mai in exterior daca au aceeasi latime daca vrei sa vezi exact cum sta treaba - uite aici - jantele mele sunt 8x17, et 37 http://www.1010tires.com/WheelOffsetCalculator.asp |
salut ceva 7,5 + 9j pe 16 sau alt j pe 17 4x100? exclus borbet a, borbet t.
|
1 Attachment(s)
7,5 si 9 x16 - 4x100 cu gume 195/45 respectiv 225/40
pret 450 euro |
daca nu erau vopsite cu alb erau interesante:( eu am masina gri inchis metalizat.
|
De Touareg R5 ai ceva pe 18 (maxim 19) ?
|
Salut! Tin minte ca mai demult ai avut 4 jante de Lancia Delta in 5 prezoane, 5x98. Cele de macadam. Am vorbit chiar la telefon dar nu eram hotarat. Caut asa ceva cu dsperare acum. Probabil nu le mai ai, insa daca stii ceva sau poti aduce, raman recunoscator. In caz ca poti aduce asa ceva, iti pot trimite oricand un avans. Multumesc.
|
salut , oz`urile mai sunt valabile? ce et au si ce J ? pretul fara ramane 250 e?
|
Quote:
jante JeDesign de 17 cu gume 225/45 R 17 PRET 650 EUR le mai ai?? ma intereseaza amandoua...deci bbs`urile +cauciuc si JeDesign(daca merg pe E36) |
| All times are GMT +2. The time now is 23:36. |
- Copyright 2026 4Tuning