Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   SPL (Presiune Sonora) (https://forum.4tuning.ro/371-spl-presiune-sonora.html)
-   -   dBDrag Racing Romania (https://forum.4tuning.ro/371-spl-presiune-sonora/7931-dbdrag-racing-romania.html)

Piry 13-10-05 01:25

deja de pe acuma ma iau fiorii 8)

KrushX are dreptate, cititi regulamentul ca sa nu aveti parte de surprize ca ati fost descalificati si o sa va mirati de ce si o sa urlati ca: \"n-am stiut\" si o sa iasa un mare haos organizatorii or sa mearga acasa si.... ce-am rezolvat? am asteptat dBDrag ca sa NU citim regulamentele.

va rog eu, cititi.

cls21b_EVO 13-10-05 14:49

Am dori si noi CD urile...cat mai curand!!!

No-X-Cape 13-10-05 15:13

salut ..baieti ..salut Evo, ...collins, nu cred ca cd-urile sunt comercializabile si nici de impartit participantilor, in rest sper ca la voi merge bine treaba ..si cu siguranta prezenta noastra nu va trece neobservata, in rest doresc tuturor participantilor mutl succes si fie ca cel mai bun sa castige, cu putin noroc ..speram sa facem o dubla surpriza colegilor de TEAM pe data de 22, stiu eu la ce ne referim ! respect la baieti !

ReLLaXX 14-10-05 07:13

Normal ca CD-urile nu se pot comercializa si normal ca nu sunt pentru concurenti. Ele sunt pt spectatori si concurentii trebuie sa-si regleze sistemele de SPL pe Traviata si Oda Bucuriei...

Doooh... :lol:

cls21b_EVO 14-10-05 14:22

E bine ca e loc de misto si aici ...Relaxx ...dar sa stii ca pe Oda Bucuriei nu merge ca am incercat... :wink:
Acum pe bune ...ce se aude cu CD urile ??????

ReLLaXX 14-10-05 18:27

cls21b_evo....unde aveai setat LPF-ul? :?

dBDrag 14-10-05 21:02

in cursul zilei de luni ies din vama...
marti vor putea fi trimise catre doritori...

ReLLaXX 15-10-05 05:24

Idee de 5:22 dimineata...

La clasa Extreme peretele este CERINTA...

Mai avem masini care vor sa se inscrie la clase Extreme?

dog 15-10-05 13:55

cerere de participare la db Drag

Sunt DOG si doresc si eu cand vor fi finalizate datele sa primesc un formular de inschriere/participare la adresa [email protected][/img]

mansound 15-10-05 19:40

Rugaminte

Va rog pe cei care va ocupati de organizare sa urgentati un pic finalizarea tuturor detaliilor si cel mai important a formularelor de inscriere, incluzand toate detaliile necesare participarii...
Multumesc anticipat si va rog sa-mi trimiteti un model de formular de inscriere pe adresa: [email protected]

bodel 16-10-05 22:12

Sal, pana la urma unde are loc toata schema? ca Bucurestiul e mare, 10x.

saxo 16-10-05 22:22

Re:

Quote:

Originally Posted by \"bodel\"
Sal, pana la urma unde are loc toata schema? ca Bucurestiul e mare, 10x.

Da topicul e mic.Gasesti informatii complete citeva posturi in urma.

Rolex_Logan 17-10-05 15:23

si pana la urma un pieton cu ce poate ajunge pana acolo??? :?

B-69-TAU 17-10-05 20:53

cu o alta masina mica ca altfel nu ai cum! a sau cu taxiul daca te duce pana acolo! incearca sa te cuplezi cu cineva cu masina! alta solutie nu ai!

cls21b_EVO 17-10-05 22:16

Cu ajutorul lui Dumnezeu ( ca atat ne a ramas ) s ar putea sa terminam masina...si dak o terminam cred ca te putem baga pe undeva prin ea :wink: ca tot ne cunoastem.

All times are GMT +2. The time now is 01:14.

- Copyright 2026 4Tuning