Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Care va plac mai mult ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/7904-plac.html)

needBrain 16-09-05 01:30

pai si daca-i nemtoaica? :lol:

aleks 16-09-05 10:49

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
pai si daca-i nemtoaica? :lol:

ai pus-o. o dihanie blonda, grasa, si care parca te injura si cand te alinta ( \"placuta\" limba au )

needBrain 16-09-05 13:15

pai io am vrut sa spun ca nemtoaicele sunt mai educate(cele mai multe dintre ele,ca sigur au si lepre)

BlueEyes 16-09-05 16:37

well vpr` u si dmx-u se pronunta la brunete ... am aflat ieri :D

needBrain 17-09-05 00:13

hmmmm,mai exact,ce culoare are parul tau?
deci chiar nu stiu
P.S. mi-ai ramas datoare cu o bricheta

BlueEyes 17-09-05 00:49

pai eu cred k sunt un saten inchis(spre brunet)->visul lu iadi s m fac bruneta
PS: cand am vrut s plecam miam dat seama k u nu mai erai ... am lasat bricheta l altcineva ... bine k nu mi-ai lasat-o pe aia mai shucara

needBrain 17-09-05 14:53

u parca ai suvite blonde,nuh?

OT: m-am gandit io ca s-ar putea sa uit sa ti-o mai cer,eh da-o draq

Red Mustang 17-09-05 16:11

nu am o preferinta in mod deosebit :)
da' tind catre roscate...

MeHiGH 05-02-06 00:24

Votashi blodele! Desi actuala e roschata, blondele au ceva aparte!Cand a fost sa fie, blonda era \"busy\" :(
Blondele NU sunt silly , ashea kum zik gurile rele!

Mustang 05-02-06 00:31

Re:

Quote:

Originally Posted by \"doar_eu\"
Votashi blodele! Desi actuala e roschata, blondele au ceva aparte!Cand a fost sa fie, blonda era \"busy\" :(
Blondele NU sunt silly , ashea kum zik gurile rele!

nu sunt silly ...
da' sufera maj de ele ;)

d3vilish_lips 05-02-06 09:59

....mah am si euo intrebare blonde , brunete ,roshkate ...unde? :oops: :oops: ......orikum ar fii ma dau pe brunete :twisted: :twisted: :twisted:.....k imi plak si mie fetele ce mama draq 8)

spiry_moto 05-02-06 10:59

mie mi s pare ca blondele au mai multe fitze...se cred mai frumoase si mai speciale dak-s blonde .(ceea ce nu e adevarat pt k nu cred k voi cand alegeti o fata o alegeti pt culoarea parului)...si faptul ca-s proaste...or fi..dar nu's singurele...mai sunt si brunete/roshcate/satene proaste care-si ard parul doar pt a fi si ele \"mai frumoase si mai speciale\" adik blonde...
Multi barbati/baieti intaresc kestia asta...vai blondele-s mai furmoase si atunci o fetita fara minte se duce sa se vopseasca pt k asa ii place lu \"vasilica\"...so..prostia zace-n oameni indiferent de culoarea parului

Cu toate astea...eu votez brunetele :D :peace: :hug:

EvLSant0S 05-02-06 14:01

:lol: daaaaamn cat de bine ai zis-o !
ce nu stiu fetitzele alea care se fac blonde e ca ...
nu se mai zice, mama uite o blonda cu ochii albastrii ... deja stiind ca e o bunaciune ,wrong ,
cand ai zis asta e ceva obisnuit , cand zici .. uite o bruneta ... deja .. radarul intra in functiune ;) :)

Eugen_TL 05-02-06 14:06

am votat blondele! cam tot ce am avut si ce am momentan asa e ! nu stiu dc dar pe mine o blonda ma atrage mai mult ..... si normal ca nu ma uit la culoarea parului dar de fiecare data cu blondele ma inteleg mai bine si ies scantei ! am avut si o roscoata la inimioara si o bruneta... in rest numai blonde nu stiu de ce ! :)

spiry_moto 05-02-06 15:33

dak-i bruneta si are si okisorii blue ...eh....alta viata...si un posterior de invidiat...am adunat parerile voastre si le-am pus aci :P

All times are GMT +2. The time now is 17:22.

- Copyright 2026 4Tuning