![]() |
pai si daca-i nemtoaica? :lol:
|
Re:
Quote:
|
pai io am vrut sa spun ca nemtoaicele sunt mai educate(cele mai multe dintre ele,ca sigur au si lepre)
|
well vpr` u si dmx-u se pronunta la brunete ... am aflat ieri :D
|
hmmmm,mai exact,ce culoare are parul tau?
deci chiar nu stiu P.S. mi-ai ramas datoare cu o bricheta |
pai eu cred k sunt un saten inchis(spre brunet)->visul lu iadi s m fac bruneta
PS: cand am vrut s plecam miam dat seama k u nu mai erai ... am lasat bricheta l altcineva ... bine k nu mi-ai lasat-o pe aia mai shucara |
u parca ai suvite blonde,nuh?
OT: m-am gandit io ca s-ar putea sa uit sa ti-o mai cer,eh da-o draq |
nu am o preferinta in mod deosebit :)
da' tind catre roscate... |
Votashi blodele! Desi actuala e roschata, blondele au ceva aparte!Cand a fost sa fie, blonda era \"busy\" :(
Blondele NU sunt silly , ashea kum zik gurile rele! |
Re:
Quote:
da' sufera maj de ele ;) |
....mah am si euo intrebare blonde , brunete ,roshkate ...unde? :oops: :oops: ......orikum ar fii ma dau pe brunete :twisted: :twisted: :twisted:.....k imi plak si mie fetele ce mama draq 8)
|
mie mi s pare ca blondele au mai multe fitze...se cred mai frumoase si mai speciale dak-s blonde .(ceea ce nu e adevarat pt k nu cred k voi cand alegeti o fata o alegeti pt culoarea parului)...si faptul ca-s proaste...or fi..dar nu's singurele...mai sunt si brunete/roshcate/satene proaste care-si ard parul doar pt a fi si ele \"mai frumoase si mai speciale\" adik blonde...
Multi barbati/baieti intaresc kestia asta...vai blondele-s mai furmoase si atunci o fetita fara minte se duce sa se vopseasca pt k asa ii place lu \"vasilica\"...so..prostia zace-n oameni indiferent de culoarea parului Cu toate astea...eu votez brunetele :D :peace: :hug: |
:lol: daaaaamn cat de bine ai zis-o !
ce nu stiu fetitzele alea care se fac blonde e ca ... nu se mai zice, mama uite o blonda cu ochii albastrii ... deja stiind ca e o bunaciune ,wrong , cand ai zis asta e ceva obisnuit , cand zici .. uite o bruneta ... deja .. radarul intra in functiune ;) :) |
am votat blondele! cam tot ce am avut si ce am momentan asa e ! nu stiu dc dar pe mine o blonda ma atrage mai mult ..... si normal ca nu ma uit la culoarea parului dar de fiecare data cu blondele ma inteleg mai bine si ies scantei ! am avut si o roscoata la inimioara si o bruneta... in rest numai blonde nu stiu de ce ! :)
|
dak-i bruneta si are si okisorii blue ...eh....alta viata...si un posterior de invidiat...am adunat parerile voastre si le-am pus aci :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:22. |
- Copyright 2026 4Tuning