![]() |
Re: Sandero vine oficial in Romania pe 3 iunie
interioru e misto mult peste logan
botu imi place dar spatele nu prea, e prea inalta mai ales de spate,si pare aiurea spatele ala... |
1 Attachment(s)
pana am scos telefonul se distantase si eu trebuia sa intru in parcare...
in fine, cam asa arata un sandero pe strada. cand a fost aproape in fata mea am avut impresia de un mini-tanc (boala dacia). foarte inalta... dar lucrata frumos si da o impresie de ALTCEVA... bravo dacia |
Mda, am trecut si eu saptamana trecuta pe langa un tir incarcat cu Sandeluri. Mi s-a parut ca arata ca-n poze, nici prea-prea, nici foarte-foarte. Poate ma tenta si pe mine dar preturile sunt cam aiurea. Masina asta se adreseaza doar celor care nu vor AC, ca altfel la 9000 Euro se apropie periculos de concurenta.
|
tocmai a trecut unu ghiulea pe langa mine in seara asta...dupaia avusei ocazia sa ma holbez mai bine la el in reprezentata...mie unu mi se pare destul de frumoasa.
|
si pe langa mine a trecut unu,eram prin complex..din spate..numa dacie nu mai e..macar am evoluat ;)
|
12 Attachment(s)
Dacia Sandero in Croatia
|
eu am condus azi sandero 1.6 de 90cp si vreau sa spus ca e mult mai buna decat loganul.... mai fiabila, mai frumos finisata. Pacat ca f multi romani detesta dacia.... pt drumurile din romania dacia e cea mai buna... credeti ca o skoda e mai buna cu ceva? sau fiatul?sau hyundai? nu cred.. la 9000 de euro are mai multe dotari decat un fiat la 14000 sau hyundai.... dar romanul tot roman ramane....
|
100 % de acord cu adi_wauxhall. Prin Sandero, Dacia se adreseaza si unui alt segment, de masini mai mici, compacte, o alternativa mult mai ieftina la Clio, Corsa etc.. sper sa vad cat mai multe pe sosele
|
modelul 14 MPI are consum mixt 7l, 75 cp, 161 km/h , 13 sec de la 0-100, 1036 kg, portbagaj 320/ 1200 l, 4020/ 1990/ 1534 = L/l/ h....... iar cel de 1.6 MPI are 90cp, consum mixt 7,2, 174 km/h, 11,5 sec de la 0-100km/h. Ambele au cutie JH1 respectiv JH3 5+ 1, euro 4...
|
ce bine ii sta in rosu
|
9 Attachment(s)
am vazut cateva livrate in pitesti... am pozat una din mai multe unghiuri...
mi-a placut una pe grena... chiar arata dragut. si ma insel eu sau barile spate difera? parca asta pe care am pozat-o o are mai mica... probabil e doar o impresie data de culoare |
Am vazut si eu una astazi in fata la carrefour...arata oribil dupa parerea mea ...are garda la sol inalta...nu imi place deloc....
|
cu garda aia inalta trece pe unde alte masini nu trec :lol:
|
Nici mie nu`mi place masina ...pur si simplu e aiurea facuta ...uite si tu ce forma are ..mai frumos e loganu ;))
|
am vazut una astazi de la asv cu geamuri si stopuri fumurii, spoilerele putin diferite si niste jante aftermarket, doar o suspensie ii mai trebuia si arata calumea. daca o mai vad ii fac si niste poze sa va arat :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:40. |
- Copyright 2026 4Tuning