![]() |
Re: Golf 2 Biturbo de 650 CP
nu o sa avem ca romanu prima prima oara baga bani in tuning exterior(vizual) si abea dupa aia se gandeste ..."ma parca mi-ar trebuii si ceva performante"
|
Quote:
|
Am putea avea dk s-ar gasi o minte luminata care sa aibe si bani in acelasi timp, si mai ales o mare pasiune, ca pt roman in primu rand VW=TDI, apoi urmeaza o tona de boxe, ceva kit exterior dk mai are bani, iar in cele din urma vestita TOBA (adika finala) si celebru "cip"!
|
Quote:
|
noi in Romania suntem putin in urma...abia a inceput mai calumea cu tunning exterior...si audio..inca putina rabdare si o sa apara si pt performanta mai multe firme...deci mai mult pasionati
|
Quote:
nu este mare lucru(relativ) sa faci un motor mare, de putere mare, dar este infernal de greu sa il faci fiabil, sau cat de cat fiabil. am si yo un vag(audi b8 ), DAR SUNT FAIR PLAY si le stiu limitele! ps: cred ca are mai multe harti, dar nu cred ca are harta pt cumparaturi de la piata de cartofi ;), oricum sunt foarte circumspect despre golful asta supraalimentat! |
Quote:
|
numa un fan bmw putea sa scoata o faza ca asta
|
Quote:
|
nu cred ca toti ar face, multi ar merge in ciuda asa cu 40 la ora pe prima banda..sa admire lumea ...
|
eee...unii ar merge linistiti si la impresii...altii ar accepta..tot pt impresii..sa-si arate bolidul..sunt oameni si oameni..nu trebuie generalizat
|
Quote:
Dar aici nu includ oamenii seriosi si pe cei cum se cade! |
ce ai tu cu pisicutzele de 1.8 sau tractorasele? crezi ca toata lumea i`si permite sa`si cumpere de la v10 in sus?si eu sunt unul dintre cei care doreste sa`si ia in viitor un cabiro de 1.8 poate
|
intradevar are sub capota o herghelie de CP dar parca nas da atatia bani p un golf 2...si inca cva una care isi permite o masina de 40.000 E nu si ar lua golf 2 sa fim realisti...la banii iistia ai o gramada variante asa ca...
la banii istia mi as lua un R32 |
sunt si diverse persoane care au ff multi bani si ar face o astfel de investitie...pt distractie...satisfactie morala..ce mai conteaza banii dak asta l-ar face fericit..si sa fim seriosi ca ofera senzatii din plin masinutza
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:20. |
- Copyright 2026 4Tuning