![]() |
santos...hai furam o masina ?? :))
sau sa vina si sa dea foc la ceva :)) |
atunci scuzati-ma dar oricum...avetzi grija!
|
Uitasem sa mentionez faptul ca acum o saptamana sau doua la pro tv a fost un reportaj in care se spunea ca din luna septembrie se vor instala radare fixe in zonele : Victoriei-Unirii, Victoriei-Pescarus, pe tot B-dul Kiseleff. Este cat se poate de real. Radarele fixe nu vor folosi numai la depistarea vitezomanilor, ci si a celor care nu respecta regulile de circulatie.
|
Multe din acele cutii albe de pe stalpi deocamdata sunt goale altele nu si au camere video care sunt folosite la monitorizarea traficului si eventual in accidente.
Problema care apara este ca la sistemul actual de radar cu unde care este folosit pe masini este un radar activ ( ca au invatat politisti smecheria si le tin oprite si le dau drumul cat vad ca vine unul mai repede e partea a doua ) si se va trece la un radar pasiv ( nu emite unde tot timpul pt a nu putea fi detectat ) care va surprinde un frame (poza) iar la anumit unghi va surprinde al doilea frame. In acea distanta dintre primul si al doilea framese va determina viteza cel putin asa mi s-a explicat de cineva care le monitorizeaza acele camere!! PS in bucuresti exista doar 10 astfel de camere si au foost primite ca donatie din partea unui guvernului german, multe sunt doar cutiile :peace: |
Re:
Quote:
pardon eu ti-am spus ca nu e radar iar iti repet |
si cum dracu te lua radaru :lol: deabia vezi masina
|
big brother e akolo sus....pe bloc :lol: :lol: :lol:
o sa bage camere.... camere de control al traficului... ka sa il trimita pe nenea garcea in intersectia blocata sa se asigure ca ramane blocata ;) radare fixe..... hmmmm...asta ar cam lua spaga...errr...painea de la gura multor politisti de pe solnitze si ventouri.... + k sunt scumpe.. smile! :D you're on police tv |
acum am vazut pe prima un reportaj conform caruia din toamna baga si radare.. :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:04. |
- Copyright 2026 4Tuning