![]() |
@darkm4n
omule pe unde umbli? :P sunt curios sa vad si sa aud ce ai in portbagaj :D vezi k ti-am dat un pm :) |
Nu ca ar fi problema de hoti ... subwooferu este sudat de caroserie cu niste profile de fier ... si .. nu incape in porbagaj decat daca ii scot statiile .. deci .. ca sa poate fi scos de acolo ..trebuie taiata sudura , scoase statiile .. ( suruburile de la ele si de la difuzoare au capetele ovalizate .. ca sa nu poata fi desfacute ) :) si .. mai trebuie rupte vreo doua lanturi care tin porbagaju :)
|
Roaga-te la doamne-doamne sa nu prajesti vre-un difuzor.......
|
Doamne...
|
Nu e problema .. ca le scot cu bormasina .. intentia este sa nu poate fi scoase repede ...... atat ... daca imi pun mintea cu ele tot le scot ....
|
@darkm4n
omule verificati si tu mesajele private :? poate vii maine cu masina la antrenamente dbdrag si o vedem si noi... ce zici? :lol: |
nu va scoate mult ;)..dar sa vina..ca sunt curios cum se aude....
|
@darkm4n ceva noutati? :roll:
|
Ce noutati sa fie ... toata lumea de la semafor se uita la mine :) si in masina .. e sport exterm .. mai ales in spate ... dau bine rau wooferele .. mi-au cazut manerele de la geamuri ... si mai nou mi se deschide capacu de la rezervor .. si torpedou ...
|
tu inca nu stii ce e aia sport extrem cu muzica:D
|
Re:
Quote:
chiar vreau sa le aud 8) |
Re:
Quote:
atunci eu ce sa mai zic?!...... :?: poate la faza cu manerele si cu capacul de la rezervor eram eu langa tine la semafor :wink: |
Il inteleg perfect....stiu si eu cum a fost prima oara cand am ascultat woofer in masina.
Era un CS1200T JBL ...am zis ca doamne........... Asa e la inceput....o sa vedeti usor usor cum ajunge la extreme si el. |
Re:
Quote:
nu te cred.... :wink: |
Re:
Quote:
INCREDIBIL ....darkm4n ...te rog sa nu te superi ...sunt niste mici glumitze... :lol: :lol: :lol: :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 05:46. |
- Copyright 2026 4Tuning