![]() |
eh........depinde si de el,daca stie sa profite de faptul ca si ea profita de el io zic ca nu are decat de castigat
|
Re:
Quote:
mie nu im plac fazele astea :? si incerc pe cat posibil sa le evit...dar asta este :| |
am incercat eu din astea cu 'profitatul' la misto....a tinut 1sapt...hai 2....da dupa aia valea...la mine unul nu tine
au fost cateva incercari nereusite, dar de caterinca au fost bune:) |
pai logic ca o sapt,hai doua
pe mine doar gandul ca aia profita de ceea ce am ma agaseaza |
Astea cu interesu sunt niste proaste de bubuie, si cica au tupeu ele.
O faza de genu am avut eu cu una. Eram prin a 11 a cred si ma combinasem eu cu una de pe la Snagov ( tzranci d-alea bune, inzestrate de natura ).Ea foarte mandra k a pus mana pe unu de Capitala, hai sa se simta si ea bine ( ea credea k ma ia de fraier, arata si bine gagica, da' nici chiar asa ).Buuun, o ardeam eu cu ea linistit, ieseam la un cico ceva si eram multumit... La un moment dat o aud pe ea cu un tupeu d-ala nesimtit : Mi-e sete, du-te si ia-mi un suc...Ma uitam la ea cam dubios, ea foarte nervoasa tot insista : hai odata ce mai astepti. Si se trezeste si \"tzaranu\" din mine si zice : Da; P$%A cine o S$%E? A ramasa aia masca, si m-au apucat pandaliile de am facut-o albie de porci, s-a inrosit toata( se abtinea sa nu planga )... De atunci a inceput sa-si plateasca singura sucutzu, sa nu comenteze, sa fie dragastoasa... Se cred ele mari femei, da' daca intrii tare in ele, se uda toate... Auzi flaviutza... daca a ajuns maica-ta sa se duca la preoti sa-ti faca exorcisari sau mai stiu eu ce, inseamna k nu prea te duce bibilica si te iau toti de proasta... Da' lasa ma, tu sa fii sanatoasa!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: PEACE :peace: |
Re:
Quote:
|
:lol: :lol: :lol:
Mr.Nice, tare faza! Pacat ca nu mlti dintre noi au tupeul asta.. :lol: |
de frica , ne e teama, sa nu le pierdem , si ne purtam frumos cu ele , si si-o iau in cap , si tot le pierdem ;)
|
Re:
Quote:
|
primul sarut adevarat pe la 16 ani cu o curva . . .ma rog ulterior am aflat spre amuzamentul general al amicilor de pe vremea aia . . .ceea ce nu stiau ei era ca chiar nu-mi pasa atunci si nici acum . . .nu sunt un tip scarbos la chestii d'astea :wink:
|
Re:
Quote:
intradevar , nu e un tip deloc scarbos ... in schimb, eu sunt .. iar la mare, facea tot posibilul sa-mi provoace scarba ... visul vietii lui e o mare bataie cu .... o .. chestie .. alba de fel si .. nu mai zic nimic :lol: |
Re:
Quote:
|
doesn`t matter, chestia alba sa fie =))
oameni nebuni .. |
oricum o sa aiba ceva timp de munca pana sa produca cantitatea necesara pt bataie :lol:
|
Re:
Quote:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: revenind la subiect k am luato rau pe aratura... cati dintre voi sunteti siguri k ati intalnit iubirea vietii? k ati iubit pe cineva? k ati fost iubiti de aceea cineva? cum a fost? |
| All times are GMT +2. The time now is 03:08. |
- Copyright 2026 4Tuning