Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Primul Sarut/Intamplari/Regrete/Iubirea Vietii (https://forum.4tuning.ro/28-femei/7864-primul-sarut-intamplari-regrete-iubirea-vietii.html)

needBrain 11-09-05 19:07

eh........depinde si de el,daca stie sa profite de faptul ca si ea profita de el io zic ca nu are decat de castigat

RA_2fast4u 11-09-05 19:28

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
eh........depinde si de el,daca stie sa profite de faptul ca si ea profita de el io zic ca nu are decat de castigat

ce de \"profita\" in postul tau=)) :lol:

mie nu im plac fazele astea :? si incerc pe cat posibil sa le evit...dar asta este :|

valib 11-09-05 20:18

am incercat eu din astea cu 'profitatul' la misto....a tinut 1sapt...hai 2....da dupa aia valea...la mine unul nu tine
au fost cateva incercari nereusite, dar de caterinca au fost bune:)

needBrain 12-09-05 00:06

pai logic ca o sapt,hai doua
pe mine doar gandul ca aia profita de ceea ce am ma agaseaza

Mr.Nice 12-09-05 08:34

Astea cu interesu sunt niste proaste de bubuie, si cica au tupeu ele.
O faza de genu am avut eu cu una.
Eram prin a 11 a cred si ma combinasem eu cu una de pe la Snagov ( tzranci d-alea bune, inzestrate de natura ).Ea foarte mandra k a pus mana pe unu de Capitala, hai sa se simta si ea bine ( ea credea k ma ia de fraier, arata si bine gagica, da' nici chiar asa ).Buuun, o ardeam eu cu ea linistit, ieseam la un cico ceva si eram multumit... La un moment dat o aud pe ea cu un tupeu d-ala nesimtit : Mi-e sete, du-te si ia-mi un suc...Ma uitam la ea cam dubios, ea foarte nervoasa tot insista : hai odata ce mai astepti.
Si se trezeste si \"tzaranu\" din mine si zice : Da; P$%A cine o S$%E?
A ramasa aia masca, si m-au apucat pandaliile de am facut-o albie de porci, s-a inrosit toata( se abtinea sa nu planga )... De atunci a inceput sa-si plateasca singura sucutzu, sa nu comenteze, sa fie dragastoasa...
Se cred ele mari femei, da' daca intrii tare in ele, se uda toate...

Auzi flaviutza... daca a ajuns maica-ta sa se duca la preoti sa-ti faca exorcisari sau mai stiu eu ce, inseamna k nu prea te duce bibilica si te iau toti de proasta... Da' lasa ma, tu sa fii sanatoasa!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

PEACE
:peace:

RA_2fast4u 12-09-05 13:15

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Mr.Nice\"
Eram prin a 11 a cred si ma combinasem eu cu una de pe la Snagov ( tzranci d-alea bune, inzestrate de natura ).Ea foarte mandra k a pus mana pe unu de Capitala, hai sa se simta si ea bine ( ea credea k ma ia de fraier, arata si bine gagica, da' nici chiar asa ).Buuun, o ardeam eu cu ea linistit, ieseam la un cico ceva si eram multumit... La un moment dat o aud pe ea cu un tupeu d-ala nesimtit : Mi-e sete, du-te si ia-mi un suc...Ma uitam la ea cam dubios, ea foarte nervoasa tot insista : hai odata ce mai astepti.
A ramasa aia masca, si m-au apucat pandaliile de am facut-o albie de porci, s-a inrosit toata( se abtinea sa nu planga )... De atunci a inceput sa-si plateasca singura sucutzu, sa nu comenteze, sa fie dragastoasa...

Auzi flaviutza... daca a ajuns maica-ta sa se duca la preoti sa-ti faca exorcisari sau mai stiu eu ce, inseamna k nu prea te duce bibilica si te iau toti de proasta... Da' lasa ma, tu sa fii sanatoasa!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

PEACE
:peace:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: un lol mare pt ambele faze!!! shi daca tot ai adus vorba...tarancile astea is cele mai interesante :lol: :lol: :lol: le si combini usor si si faci ce vrei cu ele=))))))) da sa nu deviem acuma :lol:

LaMishto 12-09-05 14:57

:lol: :lol: :lol:
Mr.Nice, tare faza! Pacat ca nu mlti dintre noi au tupeul asta.. :lol:

EvLSant0S 12-09-05 15:08

de frica , ne e teama, sa nu le pierdem , si ne purtam frumos cu ele , si si-o iau in cap , si tot le pierdem ;)

valib 12-09-05 18:45

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
de frica , ne e teama, sa nu le pierdem , si ne purtam frumos cu ele , si si-o iau in cap , si tot le pierdem ;)

sad...but true...:(

Ford_V6 12-09-05 19:11

primul sarut adevarat pe la 16 ani cu o curva . . .ma rog ulterior am aflat spre amuzamentul general al amicilor de pe vremea aia . . .ceea ce nu stiau ei era ca chiar nu-mi pasa atunci si nici acum . . .nu sunt un tip scarbos la chestii d'astea :wink:

EvLSant0S 12-09-05 21:39

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Ford_V6\"
primul sarut adevarat pe la 16 ani cu o curva . . .ma rog ulterior am aflat spre amuzamentul general al amicilor de pe vremea aia . . .ceea ce nu stiau ei era ca chiar nu-mi pasa atunci si nici acum . . .nu sunt un tip scarbos la chestii d'astea :wink:

mi-au dat lacrimile ...

intradevar , nu e un tip deloc scarbos ...
in schimb, eu sunt ..
iar la mare, facea tot posibilul sa-mi provoace scarba ...
visul vietii lui e o mare bataie cu .... o .. chestie .. alba de fel si .. nu mai zic nimic :lol:

LaMishto 12-09-05 22:09

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
visul vietii lui e o mare bataie cu .... o .. chestie .. alba de fel si .. nu mai zic nimic :lol:

bataie intre cine? :lol: :lol:

EvLSant0S 12-09-05 22:12

doesn`t matter, chestia alba sa fie =))
oameni nebuni ..

LaMishto 12-09-05 22:21

oricum o sa aiba ceva timp de munca pana sa produca cantitatea necesara pt bataie :lol:

SpeedeR 12-09-05 22:24

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Mr.Nice\"

Iar povestesti ce ai vazut in telenovele????
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

revenind la subiect k am luato rau pe aratura...
cati dintre voi sunteti siguri k ati intalnit iubirea vietii?
k ati iubit pe cineva? k ati fost iubiti de aceea cineva?
cum a fost?

All times are GMT +2. The time now is 03:08.

- Copyright 2026 4Tuning