![]() |
Quote:
|
:ballbounc :ballbounc
|
va rog eu mult nu-mi mai amintiti de ........... ala da?
vorbiti altceva,orice nu de...acel specimen! |
pana una alta cred ca sunt primul care a venit acasa dupa gost drift show, surprins placut de organizare, bravo alexius, in rest lume, mashini frumoase prin parcare, destui gura casca, extreme iara la inaltime(vreau shi io sa merg cu draciile alea), la final au mai scaldato baietzii cu drifturile ..
in craiova se pare ca vine lumea totushi |
Re: HALAL PASIONATI!!!
Quote:
|
Quote:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
Quote:
|
mah.......de ce esti?da asa e m-am intalnit si cu tine si cu SREU,SI CU DANI PMD SI CU MITA PMD SI CU MAI MULTI!NU LA VOI FACEAM REFERIRE! SE STIU EI !
|
Se stiu ei dar nu vor sa recunoasca...Cine se simte ar trebui sa ridice doua degete in sus :lol: :lol: :lol: :lol:
Iar auz-u sa nu mai comenteze!!!A uitat cat era de mic cand era mic!!! :shock: :shock: :shock: :shock: |
Re:
Quote:
|
Quote:
nu te-ai gandit ca poate nu este nimic de vazut si la capitolul spectacol pe an ce trece este tot mai rau.... o sa vezi ca in timp o sa apara tot mai putini \"cunoscuti\" |
poate ca ai dreptate!..........si eu sunt ala nebun???
|
DJ16xxs tu nici nu ai apucat sa vezi ceva la CT pentruca daca nu veneam io in Neptun tu nu mai reusai sa te inchizi la adidasi :lol: asa ca sa imi multumesti mie :lol: cum fac sa ridic si io 2 degete :peace: :peace:
|
mda...da...Boby are si el dreptate in felul lui...in ce sens?Lumea se plictiseste treptat treptat si de-asta se imputzineaza.Dar la categoria spectacol,la C-ta chiar a fost.In afara de asta,devine plictisitor atunci cand te duci de multe ori si deja vezi cam acelas lucru de fiecare data.Eu1 nu m-am saturat ink de curse si sper sa nu o fac prea curand. :lol:
|
Eu cred (ma scuzati ca , cred si eu ceva, dak va deranjeaza ca am 17 ani) ca sunt multi care zic si sunt destui de putini care sunt dea dreptul pasionati...Unii poate nici nu isi permit sa plece peste tot unde si-ar dori si trb intelesi dar totusi ... Ziceati de plictiseala, eu am facut topic cu \"cine merge la db drag?\", o chestie care din cate stiu eu (corectati-ma dak gresesc) nu prea s-a mai facut la noi si nu a rasp nimeni, s-au plictisit de evenimente neorganizate ink :roll: :?:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:16. |
- Copyright 2026 4Tuning