![]() |
Re: Body kit-uri
Salutare !!!!
ptr un vectra C din 2003 ce ai ?! si la ce pretz dak se poate.... |
SALUT PENTRU OPEL ASTRA COUPE BERTONE?????
|
Sal.
Am un Audi A3 8L din 97. Ma intereseaza un body kit. Multumesc anticipat. |
13 Attachment(s)
Quote:
Matiz : Prelungire fata + praguri + prelungire spate - 1490.00 ron @keemo: Salut , Am numai asa: Bara fata - 2220.00 ron Proiectoarele (set) - 480.00 ron Grila - 710.00 ron Toate sunt marca Rieger. @VFFtuning Salut , Am pus 3 kit-uri imi spui aca iti plac.Daca nu mai am cate ceva. @Pianu Salut , Ai poze aici te rog sa iti alegi. |
Sal.
Imi place spatele la cel galben. Ideea e ca e modifacat o ideea audi asta al meu, am niste suspensii mai joase, stopuri clare, angel eyes si bla bla bla. Ma intereseaza ceva care sa nu coboare foarte mult ca si asa e destul de joasa, iar cel galben imi place. Ai cumva si fata lui, si intra si pragurile in kit? Si un pret te rog, plus daca poti sa imi zici daca poti sa asiguri si vopsitul. merci. |
salut ,
fata la cel galben este cel de langa - cel negru. Kit complet:bara fata - bara spate cu tot cu difuzor si praguri - 2890.00 ron Cu vopsitul nu ar fi problema am pe cineva aici lucreaza bine si nu cred ca e scump |
Pentru o laguna din 96` ai ceva?:D..si la ce pret...multumesc
|
1 Attachment(s)
Salut spune-mi te rog kitul pt pisik albastra cat e?
Pe bucati si din ce sunt facute. |
1 Attachment(s)
Quote:
Spune-mi te rog daca e coupe sau hatch sau sedan...... @ema_sierra Sunt fabricate din GFK un plastic rezistent. bara fata - 1350.00 ron bara spate - 1350.00 ron praguri - 950.00 ron |
1 Attachment(s)
Hatch
|
Salut ,
Scuze ca te-am intrebat prostiile alea ma gandeam la megane. Nu am nimic pentru laguna |
Nu`i nimic :D...mersi ;)
|
Merci si eleronul?
|
eleronul in pacate nu se aduce odata cu kit-ul nu este in oferta data de producator
nu stiu de ce. |
multumesc. mult dar ce ai pus tu nu imi plac pentru astra coupe bertone...daca mai ai ceva mai pune te rog.....
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:48. |
- Copyright 2026 4Tuning