![]() |
2 Attachment(s)
Honda S2000...pareri!!!!!
|
mie mi se pare cam cea mai reala din toate de pana acum(nu m-am uitat foarte atent dar la prima vedere...) :wink:
|
Arata super bine. As putea sa jur ca este reala :!: Daca nu vedeam locul unde ai taiat soseaua nu credeam ca e virtuala. Imi plac mult si umbrele de pe caroserie. Felicitari. E intr-adevar reusita :rockon:
|
simpla shi frumoasa exact asa cum imi place mie
totushi nu pot sa ma abtin sa nu remarc bucata de eleron care se vede prin parbriz, cat de colorat ar fi parbrizul nu cred ca ar schimba culoarea eleronului de asa natura ca in poza cred ca arata mai bine shi mai realist aceiashi culoare cap coada oricum bravo inca o data |
da eleronul nu arata bine deloc am facut un layer separat cu partea care se vede prin parbriz si i-am dat overlay si asa mi l-a facut. cred ca trebuia sa umblu numai la opacity lasa cand ajung acasa il refac k? ms pt aprecieri ma bucur ca in sfarsit am facut si io una klumea :D
|
Re:
Quote:
stai linistit ca shi restu care le ai facut sunt klumea dar asta e mai reusita decat precedentele :o |
Toate au fost \"klumea\" dar critica a fost constructiva spun eu :lol: :wink:
|
1 Attachment(s)
am refacut-o
|
SUPER :!: :!: :!:
|
3 Attachment(s)
de asta ce ziceti?????
|
marrpha
totushi sunt curios cum ar fi aratat daca taiai partea de sus a barii fata acolo unde vine semnu shi puneai plasa intre faruri :?: :?: :?: :roll: |
incercam si asa
gata l-am pus mai sus |
e beeton da i ciudata plasa :lol:
|
1 Attachment(s)
am reusit sa-mi dau si eu talentu' la bora...
pareri va rog :D :D :D |
Jentile sunt belea, dar are nevoie de un body-kit si scapa de plasa aia ca e urata rau... 8)
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:36. |
- Copyright 2026 4Tuning