![]() |
Re: Daewoo Cielo - Masina mea :)
Quote:
|
poate iti vad masina prin oras zilele astea.. chiar sunt curios sa vad toba.. ca am gasit si eu una asemanatoare.. :D
unde ai montat`o?si cat ti`a luat?a sudat`o.. detalii pls |
am sudat-o prin romanesti.... de la ultimele semafoare... mergi in fata.. si la a 2-a strada faci stanga , e piatra cubica , si dupa faci dreapta. oricum , nu recomand sa te duci acolo !
a 3-a zi , am agatat o bordura... si s-a rupt colieru care l-au pus ... intre intermediara si finala. toba se aude bine , intre 2000 si 4500-4800 , dupa nu prea imi place cum se aude :d |
Quote:
|
in orash imi place... adica nu e chiar deranjant... dar la drum lung e un chin... te apuca durererile de cap , chiar cu silencer-ul pus , care mi se pare o prostie ... ca la fel se aude :))
|
Quote:
|
cred ca motoru meu..iar e pe moarte.. maine o sa ma duc cu ea in service...:(
mi se aprinde becu la ulei... uleiu e la cote normale..nu pierde pe niciunde... dar cica la prima vedere... nu ar avea presiune:| Le: era doar sonda de la ulei :D |
m-am intors de la mare... pana luni o mica surpriza... si dupa... o mare surpriza :oops:
|
Bine ai venit. Hai omule lasa misterul. De ce e legata surpriza? Cel putin da niste mici detalii...
|
2 Attachment(s)
1. Plafonu` negru...
2..................:D |
mai dar nush cat de mult se observa ca e negru sau gri...
|
pozele st facute de un prieten.... o sa fac eu unele cu aparatul meu ... astea sunt cu telefonul :) masina e verde... iar plafonul este negru .
|
pai pune poze clare ca nu inteleg nimic din astea..parca e un strat de praf pe ea.
|
3 Attachment(s)
chiar era un strat de praf...nisip...masina a stat pe faleza...si era si normal :)
tot poze cu telefonu :chainsaw::chainsaw::chainsaw: new toys :poke: si o sa mai urmeze ............. :shock: |
si la ce o sa legi astea?sau doar de ornament?
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:03. |
- Copyright 2026 4Tuning