![]() |
ai grija ca ii faci tarani pe cei care au fost vineri implicit eu ....si nu exagera ....la nici un salon din lume nici chiar din papua noua guinee nu ai sa gasesti chei in contact :wink:
|
NU am facut \"tarani\"pe cei care au fost vineri . daca as fi putut as fi mers si eu vineri si faza cu cheia in contact a fost o metafora dar am uitat ghilimelele .
dar spun asta pt. ca asa mi-au spus cei de la subaru citez : \" in prima zi de salon am avut aproape toate masinile deskise si dupa ce au intrat N oameni am gasit o gramada lucruri care nu mai erau la locul lor \" Shi inca o data scuze dar din spusele anterioare se intelege ca cel care a fost vineri la salon e taran :D |
9 Attachment(s)
putin mai altfel, scrieti-mi si mie un pm daca aveti idee daca se testeaza masini si motociclete si daca da care sunt acelea, multumesc
|
Re:
Quote:
pret bilet parcare auto: 100.000 lei vechi Quote:
sunt cateva masini de Test Drive! mergi la standul firmelor si cere ....... P.S. si cateva poze din culise... http://www.racing-team.ro/galerie/index.php?cat=7 |
1 Attachment(s)
Deci Statzi Umpik... Am O Poza Care E Pe Site.... Cu Masina De La McLaren... :shock: a lui Kimi .... Este La Siab?? :shock: ... Ca Stiu Ca Sunt Doar 3 De F1.... :?:
|
este. am vazut-o. superba...numai ca renault rulz.
|
5 Attachment(s)
pun niste poze mai mijto
|
4 Attachment(s)
pozele de la siab vazute de alt site :)
|
Re:
Quote:
nu sunt doar 3 de f1, ar fi absurd, teste pe ce s-ar mai face daca te uitai atent nici motor nu avea, era mai mult o macheta (daca se poate numi) in schimb cea de la Reanult de F1 avea motor + \"unul de rezerva de celelalte nu stiu si inca ceva, chiar daca ar fi fost conduse de catre pilotii \"cei mari\" pot fi modele din anii precedenti |
fata de mai sus in rosu cu chiloteii bleu,m-a innebunit sa mor
si cand te gandesti ca am trecut pe langa ea la siab :cry: :cry: mor aici..... |
| All times are GMT +2. The time now is 14:42. |
- Copyright 2026 4Tuning