![]() |
Re:
Quote:
1. Pai ma ... dupa ce a postat Flavi cum i zici tu .. era normal sa avem o replica \"daca nu aveam inseamna ca nu ne deranja ..corect? \" .Iar toto a dat dovada de om matur si a renuntat la acel post ... Scandal mare ??? nu ne e frica de scandal,batai, amenintari sau altele .. doar ca nu suntem de acord cu ele. 2.Pai de unde stii tu ce e in gradina mea? sau flavi sau altcineva din afara clubului ? Cine a venit sa vada ce facem noi .. sau ce nu facem ! Ce strada subterana viseaza el ....? 3.Incearca sa fi mai corect! |
Am zis ca daca deranjeaza pe cineva mesajul meu il sterg...iar in legatura cu \"gradina\" ziceam sa nu ai pretentii la ceilalti sa nu te atace pe tine sau pe membrii tai atata timp cat din partea lor vin cateva atacuri...
Zi`mi daca sa sterg mesajul sau nu , dupa cum spuneam mai sus nu vreau sa fie motiv de cearta sau sa se inteleaga gresit ! |
eu zic sa-l lasi asa .. sau sa-l stergi ,... dar numai sa inchizi o data Topicu asta fara autorizatie :))) ... ca cine stie ce mesaje mai apar!
|
L-am mai inchis odata si am primit mesaje private de la persoane care nu`si spusesera parerea despre acel articol....il mai las deschis pana se lamureste toata lumea si se ajunge la un consens ok? :wink:
|
ok ..puteti sa scrieti ce vreti , eu nu o sa mai comentez nimic ...pt toate aberatiile facute de unii, care nu au ce face decat sa se creada mai presus decat altii.
|
poate ai observat ca am evitat sa mai postez mai ales pe acest topic :roll: :wink:
|
VREAU SA PRECIZEZ ca eu nu am vorbit pe nimeni niciodata de rau! (cine ma cunoaste cred ca stie). Doru, eu nici nu te cunosc... NU stiu de unde ti-a venit tie ideea ca eu te-am vorbit de rau, sau oricine altcineva din Insane te-ar fi vorbit.
Quote:
Salut! |
eu sunt de acord cu ideea lui vialy aceea de a ne intalni si a stabili anumite lucruri si sa ingropam aceasta\"secure a razboiului\" si de a pune capat acestor schimburi dure de replici!doar suntem oameni si acest sport si pasiunea pt acest sport ne uneste!!!RESPECT
|
Sport.Eu nu il conider deloc un sport !!
O pasoine este altceva dar pana a fii un sport este un drum foarte lung. |
deja intr-un sport se pune problema banilor ...adik : daca il fac pe ala iau bani ...etc ! cam ca la fotbal...iar daca se pune problema banilor ti-ai bagat.... in ea de pasiune ! :roll:
parerea mea... |
Re:
Quote:
|
:lol: :lol: :lol: :lol: Hai noroc! daca ati ajuns acum sa comentati posturi de genul asta... Numai bine! Eu consider ca e un sport si eu ma consider pasionat de acest sport! Voi puteti sa-l considerati ce vreti! Si as prefera sa nu puna careva la indoiala faptul ca sunt pasionat!
|
Vialy, si eu zic ca pentru unii e doar un trend treaba asta... :roll: un trend care dureaza mai mult timp! :roll:
|
Quote:
Toto Daca tu il consideri sport atunci mai documenteaza-te si tu si vezi ce inseamna cu adevarat DRAG Racing-ul. Noi in romania nu avem o pista amenajata pt. asa ceva !! :wink: Nu stiu unde presezi tu acest sport??? |
Sport???!!??? Mai sa fie....Aflam lucruri noi... :D
Fiecare om tre sa aiba cel putin o pasiune...Pasiunea nu apare si dispare ca e la moda..Ori o ai ori nu!!Eu consider ca iesi cu ea din gaoace... Nu conteaza ca ai bani,ca esti mic,ca esti mare...Daca iti curge si benzina in vene iti curge,daca nu nu!!!!!!! Dar fiecare tre sa stie unde ii este locul,sa isi vada lungul nasului... Cum ziceam, nu se rezolva nimic in spatele calculatorului... Pe viu se vede tot... |
| All times are GMT +2. The time now is 16:22. |
- Copyright 2026 4Tuning