Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   \"Ryders\" for women drivers ! (https://forum.4tuning.ro/28-femei/7765-ryders-for-women-drivers.html)

EvLSant0S 07-12-05 01:46

schimbam numele topicului ?
gabi , ai zis ca flavia scrie mult si de fapt spune putine , eu zic ca scrie putin si .. spune tot putin :)
vbesc serios, nu vreau sa jignesc , dar asa e :)
flaviutza. .mami , te-a ars .. ata ete. . nu toti sunt ca el , :D :D cum a zis cineva mai sus , ai platit amenda :)

eu nu inteleg de ce nu gustati voi mai mult din viata , extraordinar .. ai facut sex cu unu si te-a lasat , condiitile fiind cunoscute , mare chestie , era de asteptat :)
ce vroiai ? sa va indragostiti nebuneste ca-n povesti si slbz si etc?
hai ma ..
mai rar ...

aleks 07-12-05 09:05

ia sa intervina si elementul negativ in discutie... :lol:
carmencita, am o curiozitate... spuneai ca nu multi barbati se tin dupa o femeie daca isi doresc doar o aventura... : asta e un lucru rau sau un lucru bun? sau simplu fapt ca isi doresc doar o aventura e un lucru rau? intrebarea e si pentru flaviutza...
si inca o chestie: de ce blamati sexul \"just for fun\"?
sexul e un lucru extraordinar, e cel mai frumos lucru care i se poate intampla unui om. de ce sa ne ascundem dupa deget?
baietilor le place sexul, fetelor le place sexul, tuturor ne place, doar ca ipocrizia ne face sa spunem ca nu ne-am dori asta decat in anumite conditii, ca trebuie diverse declaratii, cadouri(simbolice sau nu) & stuff...
singurul lucru necesar e potrivirea celor doi, daca ei sunt pe aceeasi lungime de unda, nu e un lucru rau ca vor sa faca dragoste.
foarte bine, sa faca, ele nu sunt curve, si nici ei niste porci doar pentru ca doresc sa faca sex.
sa nu ne impiedicam in prejudecati inutile.
stiu ca suntem total off-topic, dar as vrea sa-mi dati un raspuns.
inca o rugaminte, inainte sa tastati, opriti-va doua secunde, scoate-ti din minte ideile preconcepute, ganditi-va la ce ar fi daca... si apoi raspundeti-mi.
eu cel putin pot sa va asigur ca nu interpretez raspunsul in nici un mod.

EvLSant0S 07-12-05 11:01

:)
asta vroiam sa zic si eu :)
spanish style ..
asa fac ei ..
aici .. mama te-ai f cu una .. te-a lasat. .. e curva curvelor :)

te f unu si te lasa , e porcu porcilor ..
halal popor

Mustang 07-12-05 11:17

in momentul cand gagica accepta sa faca sex la scurt timp dupa ce l-a cunoscut pe tip ar trebui sa isi puna problema in felul urmator : o sa tina la mine in continuare si va iesi o relatie serioasa ??? sau ma va lasa maine dimineata ????

si sexul (DPMDV) e distractie...
dragostea (trupeasca) e aia care conteaza pt o relatie...spun ceva ciudat ?

B|shOp-VR6 07-12-05 11:23

Da... pot sa zic ca si eu am stat dupa ceva femei, le ofeream acele lucruri deosebite de care zice Carmen.. lucruri ca sa ma scoata din perimetrul \"turmei\"... si vrei sa stii rezultatul? Am picat de prost... cand fata vede un astfel de baiat il ia drept prost si ea se crede cea mai desteapta, ca vai domne ce il fraieresc pe asta. Din pacate pt ele.. nu a fost cazul meu, la mine totul e bine si frumos pana mi se pune pata.. cand mi s-a pus ma schimb radical... si vine pe urma fata si imi zice ca sunt un porc, ca ea nu ma cunostea asa si bla bla... Bineinteles ca urmeaza despartirea..

So.. baietii finutzi sunt prosti... iar ceilalti sunt porci. Ce mai stati cu noi atunci? :lol: :lol:

Mustang 07-12-05 11:28

Re:

Quote:

Originally Posted by \"B|shOp-VR6\"
Da... pot sa zic ca si eu am stat dupa ceva femei, le ofeream acele lucruri deosebite de care zice Carmen.. lucruri ca sa ma scoata din perimetrul \"turmei\"... si vrei sa stii rezultatul? Am picat de prost... cand fata vede un astfel de baiat il ia drept prost si ea se crede cea mai desteapta, ca vai domne ce il fraieresc pe asta. Din pacate pt ele.. nu a fost cazul meu, la mine totul e bine si frumos pana mi se pune pata.. cand mi s-a pus ma schimb radical... si vine pe urma fata si imi zice ca sunt un porc, ca ea nu ma cunostea asa si bla bla... Bineinteles ca urmeaza despartirea..

So.. baietii finutzi sunt prosti... iar ceilalti sunt porci. Ce mai stati cu noi atunci? :lol: :lol:

amin...asa e dom'le :)
e un banc...mai bine magar decat bou ;)

si daca esti baiat finutz ce rezolvi ???
te faci de kko pt ca pe gagica nu o intereseaza ca tu esti finutz...o intereseaza daca poate sa aduca un tip in cea mai maleabila stare ... pentru ea...
facand chestia asta se asteapta ca noi sa fim condusi de o femeie...
mhm...am mai fost noi condusi odata de femeie...stiti voi: eva - mar - adam...va dati seama ;)

B|shOp-VR6 07-12-05 11:29

Ahh si sa ma repet? Dupa isi dau seama ce au pierdut, vin sa te innebuneasca de cap ca ea inca te mai vrea si etc... Nici voi nu stiti ce vreti... :)

Mustang 07-12-05 11:30

pai...asa e natura femeiasca :lol:

Carmen 07-12-05 11:37

Nu am zis ca e ceva rau! Si nu am idei preconcepute. Recunosc ca pana acum ceva timp eram super limitata in gandire in ce priveste subiectul asta. Dar m-am maturizat si am acceptat ideea ca nu tot ce mi se pare mie normal li se pare si altora la fel sau invers, pana la urma atatea capete, atatea idei... Si tuturor ni se va intampla sa ne dorim la un moment dat o aventura, eu asta cred. Si nu este rau. Cred ca societatea si felul in care am fost educati sunt de vina pt prejudecati, am fost indoctrinati cu anumite idei. Si trebuie sa recunosti ca si voi ca barbati aveti prejudecati si comentati foarte mult despre femeile usuratice, iar cum noi ca femei auzim si stim comentariile voastre, e normal sa nu ne dorim sa spuneti si despre noi la fel. Dar cred ca este un fel de echilibru, pt ca daca toata lumea ar fi dezinhibata si ar gandi super liber despre sex, atunci cred ca ti-ar fi si mult mai greu sa ai incredere in persoana de langa tine.
E complicat sa vb despre asta, sa te limitezi la ceea ce scrii si mai ales sa te grabesti ca trebuie sa pleci :lol: Sunt constienta ca de multe ori punem etichete pe oameni si asta e gresit...
Nu condamn sexul just 4 fun, sau one night stand-urile, dar eu una nu as face asta. Si nici nu as isela. Cel putin asa sunt acum, poate o sa ma schimb, poate o sa vad lucrurile altfel, se zice sa nu spui hop pana nu sari gardul...

aleks 07-12-05 12:13

imi place raspunsul tau, pe mine m-a multumit, asa ca... nu mai am ce adauga.
e punctul tau de vedere, si il respect chiar daca sunt kestiuni unde nu sunt deacord cu tine :wink:

flaviutza 07-12-05 12:25

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Gabi\"
Quote:

Originally Posted by \"flaviutza\"
NU MAI EXISTA CU BUN SIMT! sau cel putin care sa fie de treaba,finut,tandru,fidel adic un pachet de calitati care sa-l faca \"cu bun simt\"

Stii cum ar putea fi comentat intr-un cuvant mesajul tau ? BULLSHIT ! :)

thx
...stii ca tot din ceva si mai greztos de la bou se fac energizantele,nu? :lol: :lol: :lol:

flaviutza 07-12-05 12:30

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"

shtitzi de ce .. pentru k odata ce sa zicem k i`ai ajuns al suflet .. ea incepe sa se gandeasca la casatorie .. al copii ... la relatii serioase .. si sincer sa fiu multzi dintre noi sunt la varsta la care sa zicem mai spera la relatii de o noapte cu o necunoascuta ... la sex in grup ... la curse illegale ca in 2 fast 2 fourious ( k suntem pe un forum auto ) .. dar ele nuuu si nuuu .. te suna sa t intrebe unde eshti si cand ajungi la ele ... deva se gandesk la ce mobila de bucatarie sa cumpere .. cand au vre`o prietena care are copil nu mai pot dupa copil si etc .. pe mine unu ma sperie genu asta de lucruri .. nu zic k nu imi doresk o relatzie ok ... si totushi am una ok .. cu o fata .. de vre`o 7 - 8 ani ... dar ma sperie gandul k intr`o zii voi trebui sa iau vre`o decizie .. pe care o sa o regret .. sau o sa o iubesc toata viatza ( decizia ) ... k totushi ... nu traim 4 ever .....

Nu neaparat inseamna sa renunti la o aventura de o noapte ca in sens contratr vei fi poate primu care nu-si insala nevasta iar cu ilegalele,FII 100% CA IN CAZUL MEU NU O SA SE INTAMPLE ASTA,adic daca el va vrea la 2fast2furios staf ii dau doua daca nu ma duce cu el defapt nici nu i-as cere permisiunea.....deci aventuri daca vrei tot poti avea si daca ai semnat o foiae la starea civila

flaviutza 07-12-05 12:35

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Gabi\"
flaviutzo: de ce crede pipota ta ca un barbat nu se gandeste decat la pussy ? Sau inima ta crede ca un barbat e un pervers ordinar si fomeia e acea faptura gingasa care are numai ganduri curate si numai iubire adevarata in suflet ? Te-nseli!

Poate tu n-ai intalnit barbatul ideal pentru tine, care sa te iubeasca, sa te respecte, sa-ti faca toate poftele (atat cat isi permite), sa faca tot ce-i sta in putinta ca tu sa fii fericita alaturi de el, dar altele l-au intalnit. Nu spun ca eu sunt \"fecioru' Mărin\", prea purul si prea curatul, dar in relatia pe care o am acum sunt ceea ce am enumerat mai sus (o iubesc, o respect, iti fac toate poftele, fac tot ce-mi sta in putinta sa ne fie bine) si... stii ceva? Si ea face acelasi lucru!

Nu sunt Far Frumos (poate ala cu corn in frunte), nici ea Alba ca Zapada, dar cred ca Santos iti poate face un tablou cu mine si cu Cristiana, prietena mea.

Nu toti barbatii sunt niste porci misogini, asa cum nu toate femeile sunt niste curve (chiar daca Napoleon a zis-o - exceptand-o pe ma-sa si pe sor-sa, parca).

PS: am observat ca tu scrii mult, da' spui putin.

1. am intalnit cael barbat si inca il astept pt. ca am facut o intelegere iar parerea care am expus-o e una generala poate in loc de NU MAI EXISTA.... trebuia sa scriu NU PREA MAI EXISTA.....

flaviutza 07-12-05 12:39

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
stii de ce s-au folosit unii de tine,flavia?
pt ca si tu i-ai lasat............sau mai altfel spus:ai gresit,si...ai platit(ai luat \"amenda\")

exista doua variante 1.am procedat si ca m-am lasta greu si dupa mult timp am cedat si m-a lasat
2. zic ei \"pai nu-i tot una ca o facem acuma sau peste cateva saptamani,luni etc. si rezultatul stiti voi....chiara daca am cedat cand a zis el si oricum asta pt. ca si eu mi-am dorit
si a fost o faza ca am fost 3 saptamani in care **** si dupa care \"pai a fost o distractie etc. \"

flaviutza 07-12-05 12:43

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
schimbam numele topicului ?
gabi , ai zis ca flavia scrie mult si de fapt spune putine , eu zic ca scrie putin si .. spune tot putin :)
vbesc serios, nu vreau sa jignesc , dar asa e :)
flaviutza. .mami , te-a ars .. ata ete. . nu toti sunt ca el , :D :D cum a zis cineva mai sus , ai platit amenda :)

eu nu inteleg de ce nu gustati voi mai mult din viata , extraordinar .. ai facut sex cu unu si te-a lasat , condiitile fiind cunoscute , mare chestie , era de asteptat :)
ce vroiai ? sa va indragostiti nebuneste ca-n povesti si slbz si etc?
hai ma ..
mai rar ...

1 nu schimbam numele topicului
2.si ce daca scriu putin si spun tot asa ?
3. nu stii povestea asa cum e asa ca nu te aventura sa spui ce nu tine de ea !!!
nu m-am ars !!! ai tu impresia poate din activitate de posturi pe tema asta(cunoscatorii stiu)daca vrei sa stii ma gasesti pe mess
4. exact tocmai ca am stiut ce fac fara nici un regret dar din nou :NU CUNOSTI povestea!

All times are GMT +2. The time now is 03:07.

- Copyright 2026 4Tuning