![]() |
Re: O liberta din 89
prezita si tu masina ta.. nu prezenta masina parintilor pe care faci tu modificarii ..
mai bine adu masina la linie si lasa tuningul. :) |
lasa bine ca ai reusit sa o faci in rest mai ai vreme...
|
Quote:
|
imi place foarte mult a ta masina sa ai grija de ea si spor la modificariii ...bye
|
Quote:
Deocamdata masina sta in parcare - cand am montat pompa cu dublu circuit am destrans prea mult reglajul acela din pompa servo si imi ramane masina infranata dar rezolvam si problema asta! |
Fac mea culpa :). Nu o apucat sa umble la frane pt. ca ieri o stat toata ziua si o surubarit pe masina mea. Vesnica recunostinta prietene. :drunk::drunk::drunk::drunk:
|
Npc Alin, bine ca am reusit sa ducem treaba la bun sfarsit iar tu sa fii multumit de rezultat!
|
1 Attachment(s)
Au ajuns si macaralele intr-un final
|
arata bine masina ta dupa modificarile facute...app ai Xenon in proiectoare ?:) bafta !
|
Se vede ca si cu instalatie de xenon dar nu e! e un LED SMD in spate la o lupa! se vede exact ca o instalatie de xenon de 6000 K
|
Am terminat de montat macaralele, maine poze cu geamurile!
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Deci poze din timpul lucrarilor! geamurile funtioneaza perfect
|
1 Attachment(s)
1. volanul e foaaaaarte misto,imi poti spune un model si o serie pt el?
2. Chestia aia cu "volan neomologat" mi se pare cel mai de rahat lucru existent ...si sincer,nu ma dau mare legist,dar chiar as vrea sa puna cineva articolul in care se specifica faptul ca nu ai voie sa pui alt volan. 3. Am atasat o poza pusa de tine pe paginile trecute,spune-mi te rog de ce ai renuntat la jantele alea si ce parere ti-au facut cat au stat pe masina. |
| All times are GMT +2. The time now is 15:25. |
- Copyright 2026 4Tuning