![]() |
Re: Fotografiile noastre - Evl*Skillz
Doar in afara,in sus... se poate pune si peste blitz ?
|
voi prin cartela va referiti la difuzorul ala incorporat de blitz? daca da, normal ca se poate pune peste.
|
se poate , si "difuzeaza" lumina , de exemplu la un portret pielea nu mai iese asa sharp cu reflexii deranjante ci iese mai soft
|
Quote:
https://img89.imageshack.us/img89/8835/7781x.jpg[ |
Eu nu ma refeream la cartela aceea ci despre difuzorul care apare si el in imaginea de mai sus, fiind tras peste blitz. Acel difuser se scoate din blitz si se pune ca in imaginea de mai sus.
La 430EXii-ul meu am un difuser gonflabil de la PhotoFlex - a costat 100RON si e ca o perna gonflabila. |
cat de mare observi diferenta la 430 intre perna aceea si un diffuser clasic, tip capac, de plastic?
|
NU am facut o comparatie cu un difuser clasic tip capac insa perna are o suprafata de aprox 25cm pe 15 asadar as inclina sa apreciez ca e mai buna. Nu am folosit prea mult blitzul asadar nu am o practica bogata.
|
Gata cu offtopicul va rog. Santos a folosit reflectorul din celuloid subliniat cu rosu in poza de mai sus cu blitzul pe bounce.
|
7 Attachment(s)
ce-am mai pozat :)
|
Superbe pozele !!! :D
|
Foarte frumos!
|
2 Attachment(s)
ceva nou :D
Sexy deszapezirea - Sanziana Buruiana & Andreea Tonciua deszapezesc un Subaru Impreza :D restu pozelor pe facebook link facebook :D https://www.facebook.com/album.php?ai...72428856112585 p.s: mersi din suflet rommel ptr tot ;) |
Quote:
|
5 Attachment(s)
:) a venit un prieten cu niste ceasuri sa i le pozez pentru vanzare :)
cam asta a iesit :) o experienta interesanta am folosit 5dmark2 24-105mm 580exii + softbox :D |
Niice:-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:34. |
- Copyright 2026 4Tuning