Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   BMW 3.0L twin-turbo, Motorul Anului 2008 (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/76938-bmw-3-0l-twin-turbo-motorul-anului-2008-a.html)

DjRainManFast 11-05-08 23:44

Re: BMW 3.0L twin-turbo, Motorul Anului 2008

ce sa zic....nu prea intelegi ce se scrie! Twin sau Bi e tot drac.....e acelasi sitem...adica cu 2 turbine!! Si sunt 2 feluri : parallel twin-turbo si sequential twin-turbo. Mi-ai sugerat wikipedia...acum iti sugerez eu tie...citeste acolo!! Twin Turbo sau BiTurbo e tot un drac...ca sistemul mai multe forme de utilizare e alta! Nu am nimic cu tine...dar vad ca ai luat-o personal..problema ta!

NOScox 11-05-08 23:49

bmw produce motoare extraordinare, dar le face pt drumuri lungi, km multi, fiabile nu pune accent pe performanta extraordinara, doar poate la aparitia unui super-car bmw un nou M1, cine stie...si atunci cred ca va ingenunchea porsche>care face masini in general coupe(2 usi), 2 locuri, masini numai pt placerea de a conduce, nu care 4,5 oameni + bagaje, + se ia in calcul si un consum cat mai mic!

personal nu vad diferenta intre bmw si mercedes, cand vine vorba de performanta, fiabilitate!doar un minuscul + la performanta pt bmw si +pt mercedes la lux,finete!

torhh 12-05-08 02:22

ma fratilor...raman uimit cata prostie zace in unii care daca ii da o tura vecinu cu un passat tdi viseaza o saptamana la ce sa vanda sa-si ia si el. daca gresesc si eu...pedepsiti-ma inzecit!
1. biturbo si twin-turbo e aceeasi chestie...zice ca sunt 2 turbine...cum e la mercedes 4matic si la vw 4motion, pacat ca a murit pruteanu...avea dreptate ala cu analfabetii de la noi...
2.slr nu are motor de mercedes, si daca ai mai citit din cand in cand sau ai vaz macar o poza cu un slr..*****ie pe el mclaren
3.nu prea am auzit motoare picate la mercedes sau bmw...f rar..dar na...si boengurile...se bulesc 3 din 5(dupa un studiu).dar eu n-am auzit motoare bulite la nici o masina care are ceva pretentii(nu vb de dacie 1310), ci mai degraba se strica lucrurile care determina motoru sa mearga prost...asta nu inseamna ca e de vina motoru
4.hai sa fim seriosi!!!pe ce criteriu a luat 1.4 turbo de la vw.nu stiu multe despre el, dar mi se pare o prostie.daca a scos 140 cp dintr-un motor...si e fiabil, adik e de premiat...inseamna ca a batut bmw cu care va tot laudati care a scos din 316 ti doar 116 cp.RUSINEEEEEEEEEEEEEEE

sir_sanjei 12-05-08 02:35

NOS cox iti sustin ideea doar ca unii care au postat pe acest topic cred ca acel motor care este de altfel si motorul anului au impresia ca e tata motoarelor, sau zana motoarelor.
dar totusi hai sa nu comparam porche cu bmw,
pt ca pe vremea cand porche facea MASINI, bmw faceau motoare de avion, ceea ce nu e un lucru rau numai ca fiabilitatea unei masini porche este mult superioara unui bmw, indiferent care serie.

torhh 12-05-08 02:52

oricum, vad ca fanii bmw de pe aici ori au logan...ori ursuletz...ori il cheama becali si ta-xu are s-class.asa ca pe viitor sa se abtina...nu se mai fac furori cu masinile comune!poate doar la tara la ei. eplina lumea de masini fiabile gen 320 d...care atunci cand incepe sa aiba probleme...nu prea mai poti sa-l scoti la suprafata.

MARIO_BMW 12-05-08 11:09

Quote:

Originally Posted by torhh (Post 1528604)
oricum, vad ca fanii bmw de pe aici ori au logan...ori ursuletz...ori il cheama becali si ta-xu are s-class.asa ca pe viitor sa se abtina...nu se mai fac furori cu masinile comune!poate doar la tara la ei. eplina lumea de masini fiabile gen 320 d...care atunci cand incepe sa aiba probleme...nu prea mai poti sa-l scoti la suprafata.

:D bravo asa este eu m-am prapadit de ras pana acum... dar nu ai dreptate la faza cu 320d ;)

DjRainManFast 12-05-08 15:27

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by torhh (Post 1528588)
ma fratilor...raman uimit cata prostie zace in unii care daca ii da o tura vecinu cu un passat tdi viseaza o saptamana la ce sa vanda sa-si ia si el. daca gresesc si eu...pedepsiti-ma inzecit!
1. biturbo si twin-turbo e aceeasi chestie...zice ca sunt 2 turbine...cum e la mercedes 4matic si la vw 4motion, pacat ca a murit pruteanu...avea dreptate ala cu analfabetii de la noi...
2.slr nu are motor de mercedes, si daca ai mai citit din cand in cand sau ai vaz macar o poza cu un slr..*****ie pe el mclaren
3.nu prea am auzit motoare picate la mercedes sau bmw...f rar..dar na...si boengurile...se bulesc 3 din 5(dupa un studiu).dar eu n-am auzit motoare bulite la nici o masina care are ceva pretentii(nu vb de dacie 1310), ci mai degraba se strica lucrurile care determina motoru sa mearga prost...asta nu inseamna ca e de vina motoru
4.hai sa fim seriosi!!!pe ce criteriu a luat 1.4 turbo de la vw.nu stiu multe despre el, dar mi se pare o prostie.daca a scos 140 cp dintr-un motor...si e fiabil, adik e de premiat...inseamna ca a batut bmw cu care va tot laudati care a scos din 316 ti doar 116 cp.RUSINEEEEEEEEEEEEEEE

Smart ass rusine tie sa iti fie!! Daca tu ..macar odata in viata ta ai fi vazut o poza cu motorul de SLR ai fi tacut!
A "one man, one engine" principle is applied to the production of the high-performance 5.5-litre V8 engines for the Mercedes SLR McLaren, which is conducted in a specially equipped hall at Mercedes-AMG's engine production facility in Affalterbach.

The decision to bring AMG on board as the engine supplier for the SLR ultimately benefits the customers of the SLR, thanks to the company's proven technology and its long-standing expertise in the construction of high-performance engines.

Citeste! Si iti atasez si o poza...ca sa vezi si tu motorul! Si daca nu stiai mclaren nici pe f1 nu avea motor facut de ei...erau un motor bmw v12 !! Deh trebuie sa ne dam smecheri pe forum!!

http://images.google.ro/imgres?imgur...%3D2%26hl%3Dro

torhh 12-05-08 20:24

da frate...cum are si veyron motor de vw...asta inseamna ca vw sunt cele mai tari???

vacaroz 12-05-08 20:34

Quote:

Originally Posted by torhh (Post 1530034)
da frate...cum are si veyron motor de vw...asta inseamna ca vw sunt cele mai tari???

si rolls royce facea motoare de avion exceptionale, vw beattle avea motor de porsche daca nu ma insel, si volvo producea urbine pt alte masini.incearca sa nu mai fii offtopic, nu`si au rostul discutiile interminabile.daca pt tine si motoarele dupa 320d sunt praf atunci ramai la bicicleta

torhh 12-05-08 22:39

noi vorbeam altceva...nu stiu de ce te bagi u...sa ne demonstrezi ca stii mai multe decat noi...noi ne certam pe altceva...nu are nici o legatura cu ce zici u!!!sunteti fani bmw...si a cailor putere, de ce totusi trebuie sa umpleti lumea de 2.0 d????????

axxel4you 12-05-08 22:44

De ce bmw la motoare de 2.0 D nu mai folosesc 6 cilindri si folosesc 4 ?
Or fi mai buni mai putini cilindri sau a dat saracia peste ei si in loc de ce e mai bun facem ce e mai ieftin?

apache 12-05-08 23:12

Quote:

Originally Posted by torhh (Post 1530408)
noi vorbeam altceva...nu stiu de ce te bagi u...sa ne demonstrezi ca stii mai multe decat noi...noi ne certam pe altceva...nu are nici o legatura cu ce zici u!!!sunteti fani bmw...si a cailor putere, de ce totusi trebuie sa umpleti lumea de 2.0 d????????

pentru ca-s mai sprintene ca 2.0 i :lol::lol:

axxel4you 12-05-08 23:15

Ia pune tu un turbo si la 2.0 i cum are si 2.0 d si o sa vezi ce sprintena este:D.

apache 12-05-08 23:20

nu e vorba de ce poti sa pui.e vorba de ce are masina cand o iei din fabrica. 320 pe motorina are si acceleratia mai buna si viteza maxima mai mare decat cel pe benzina...a si sa nu uitam..consumul este aproape jumate

axxel4you 12-05-08 23:25

Noroc ca exista 335i cu twin turbo din fabrica.
Am auzit ca in Grecia nici nu ai voie sa-ti cumperi diesel daca nu esti taximetrist sau ai firma de transport!

All times are GMT +2. The time now is 16:42.

- Copyright 2026 4Tuning