![]() |
Re: Fiat Punto [1.2 16v] Novitech
nu sar deloc in sus , problema a fost rezolvata intr un final , si ca ii iau in suturi pe unii , ii iau de bine ......nu de rau :), acum fiecare intelege ce vrea ....dar cred ca o masina fara prea multe zorzoane e ok ....linia lui fiat e imbatabila ca design , de ce sa o stricam cu tot felul de abtipilduri si ?! .......o janta , un prag , un eleron , un far cu angel ....nu insemne cu "xxxx" ......iar in ce priveste acei 90 cp ...cum spunea si zair ....poate o sa ne spui si noua intr o zi ...de unde ?!.......chip ..etc ....numai de bine si drum bun spre oradea .....
|
Quote:
fiatu oricum are designu facut de bertone , giugiaro etc... , un punto hgt, un punto normal , lasat de suspensie si alte jante , efect maxim , aici ai dreptate antonio la fiat n-ai nevoie sa-l faci brad de craciun dar oricum el incepuse sa dea jos porcariile alea deci... :P (PS: punto-ul tau este "belea" rau) |
merci merci :)
|
2 Attachment(s)
Noul meu sistem :) ... sa moara dusmanii de ciuda :twisted: :lol: ... calitatea nu e prea buna ...
|
Ma, sincer mie nu imi plac boxele alea intoarse invers...arata cam aiurea...dar important e sa iti placa tie!!!
|
am si eu o intrebare...
din punct de vedere logic... de ce ai intors boxele alea cu fundu in sus ? le asculta cineva in portbagaj ? un sistem audio este facut sa sune bine inainte de a arata bine. cel putin asta e in teorie. incearca sa pui subwooferu ala in asa fel incat sa le poti pune cu fata in sus ca sa te poti bucura de ele. altfel ele nici nu vor da randament, datorita litrajului mare la care ele incearca sa cante (interiorul masinii). numa bine. |
scoate-tzi carpeta si baga un subwoofer in loc la roata de rezerva :)) vezi ce tare suna :p
|
joker tata ... nu chiar asa... trebuie calculate o gramada de chestii... prima dintre ele fiind incinta. litrajul rotii de rezerva nu iti va da bass cat sa "sune tare". va da o chestie moderata, care probabil ca nu te va satisface.
daca vrei SQ fa rost de un bass reflex sau fa difuzorul in compresie. |
1.Pai ... am fost nevoit sa le pun asa sau sa le elimin ... si am ales optiunea asta
2.Sincer nici mie nu imi place cum arata asa ... mai ales ca nu au un design adecvat 3.Eu nu ma plang ... va pot spune ca se aude perfect in masina fara sa fi facut calcule ... va las pe voi sa va ganditi cum se aude ... |
Quote:
|
Quote:
e tehnic imposibil sa se intample ce zici tu, dar daca tu esti multumit cu asta nu am ce iti face. nu inteleg cum poti spune ca o boxa care canta IN PORTBAGAJ, pt ca boxele tale asta fac, canta in portbagaj, canta bine. eu inteleg ca esti la inceput, dar hai sa mai luam si sfaturi de la cei care au ceva experienta in domeniu. ceea ce spui tu este IMPOSIBIL ! incearca sa opresti boxele fata si o sa vezi ca iti urla cineva din portbagaj ;) |
Ok... voi stiti mai bine ... inseamna ca toate n persoanele care au auzit cum se aude muzica au fost complet idioate pt ca au zis ca se aude extraordinar ... :| ... ciudat ...
De fapt cum sa se auda bine ... cu 4 inalte ... 4 medii si un bass in spate care are si legatura cu interiorul ... hm ... daca va uitati la pozele din fatza o sa vedeti ca lipseste un difuzor din mijloc ... hm P.S. Daca opresc muzica din fata ... o sa se auda la fel ... deoarece mediile si inaltele din acea zona isi fac treaba ... P.S.² Care m-a dat in gat cu rapirea ? :-s |
nu inseamna ca oamenii care s-au urcat in masina sunt idioti. inseamna ca respectivii nu s-au urcat niciodata intr-o masina care suna cu adevarat bine. ... repet important e sa iti placa tie. daca tu esti multumit, foarte bine !
|
monk poate se aude bine si in jos, nu potzi sti numa asa din poze, poate se comporta ca un sub, ai vazut sunt cateva si cu boxele spre interior
|
Difuzoarele de medii daca sunt montate cum le'ai pus tu, vb celor de mai sus muzica iti canta in portbagaj, daca era un difuzor de bass, care avea incinta nu se intampla nimic daca ii puneai magnetul in exterior atata timp cat tineai cont de volumul dislocat de difuzor la mutarea pozitiei lui.
A 2'a chestie ce difuzor este cel de la subwoofer? mi se pare o incinta extrem de mare ... nu ii vad rostu ... e cumva facuta dupa ureche, ca nu cred eu ca iese in halul ala dupa parametri da poate ma insel. Ca sfat cumparatii un dif de subwoofer pioneer ts-307d2, ii faci o incinta inchisa intre 18l-31.4litri si vei fi multumit, vei avea loc si in portbagaj si vei putea pune si mediile asa cum trebuie. |
| All times are GMT +2. The time now is 03:20. |
- Copyright 2026 4Tuning