![]() |
Re: Katana
bravo...ce pot sa va zic...FELICITARI....Pentru ce atzi reushit sa facetzi....bv...bv... bv...sa avetzi parte de tot ce va doritzi voi...8)8)
|
Quote:
|
am ajuns la iasi si totodata am dat de net`:)
am citit unele posturile trecute si am observat unele chestii : 1.eeleron , INCETEAZA sa mai faci dublu post , triplu post ! 2.se vorbeste prea mult offtopic, am vazut ca s-a inceput sa se discute despre eliminarea daciilor, oke, 1-2-3 posturi, dar gata ca nu e conferinta pe mess 3.daca aveti ceva de discutat , fiti la obiect, ca nu prea ne intereseaza sa umplem paginile asa cu chestii off-topic sper ca nu s-a simtit nimeni ofensat , insa vreau sa se respecte anumite reguli |
Quote:
|
In primu rand felicitari pt organizare:) chiar ma bucur sa vad ca sunteti multi si uniti... in al doilea rand as vrea sa punctez cateva chestii: 1. Clubul vostru este legal cu acte in regula? 2.Ati fi de acord ca la intalnirea saptamanala de Vineri seara a pasionatilor de tuning sa participati si voi ca si club?
|
Quote:
in legatura cu actele in regula stabilim kt de curand...numai sa terminam cu faculteatea..k vali vine abia peste o luna acasa...si incepand cu vacanta de vara ..daca treburile merg bine... si vin oamenii la intalniri...o sa facem k totul sa fie legal cu acte..si tot ce trebuie.. bn nici in momentu de fatza nu`i nimic ilegal..k practic...nu am organizat nimic ce sa deranjeze sau sa fie ilegal (si nici nu avem de gand..) ci..suntem doar niste prieteni kare ne intalnim sub un nume..:) pe alt thread s`a propus o chestie destul de buna...sa ne intalnim toti la stadion..indiferent de club ....masini..si alte chestii de genu.... k asa`i frumos..:P |
Pai la asta am facut referire si eu...sa ne vedem cu totii acolo
|
daca se aduna toata lumea la stadion , e bine , o sa fie mai multe masini , poate o sa va impacati si voi, sa lasati totul deoparte , orgolii sau ce mai aveti , si o sa fie si in orasul nostru un "tot" , format din mai multe "parti", din punct de vedere al tuningului si al pasionatilor de masini .
@ Buddy - poate ne vedem mai devreme , poate fac o scurta vizita peste 2 sapt :) |
In sfarsit sau limpezit apele!!!! Sa de Domnu sa fie tot asa!!!!
|
10 Attachment(s)
cu o mica mare intarziere...kteva poze de la ultima intalnire katana ..cea la care au fost prezenti si cei din 4 tuning si nsl !
ah si imi cer scuze de calitatea pozelor... nu eu is d vina..ci cashcaval! pardon VaLeX :))) |
faine poze ;) pacat ca nu suntem toti dar e bine ca sunte :)
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
inca un set de poze :D luate si de la baietii de la nsl !:D
|
Quote:
|
ce fain ;) se vad literele de la parasolar is super :) masina mea lipseste din peisaj :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:55. |
- Copyright 2026 4Tuning