Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Skoda Octavia RS vs Seat Leon FR (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/75849-skoda-octavia-rs-vs-seat-leon-fr.html)

blueworld 06-09-08 21:48

Re: Skoda Octavia RS vs Seat Leon FR

sal...postati unii dintre voi doar ca sa va faceti cunoscut intelectul vis a vis de masinii???ps....nu mai vb de masini cu care nu ati mers(sa conduceti voi) iar unii vb de masini ca sunt praf...skoda....seat....si altele cand defapt conduc acestia dacii,,,,renault....si altele de gen...

blueworld 06-09-08 21:50

din auzite...toti sunt experti...;)cu respect pt voi....

canon 06-09-08 21:59

gti = cupra

gt = fr

dolb 06-09-08 23:49

fr e gt sport :)

robertinho 07-09-08 03:31

Quote:

Originally Posted by canon (Post 1736339)
gti = cupra

gt = fr

GRESIT!

GT SPORT de la VW are cea mai puternica motorizare de 170 de cai echivalentul unui SEAT LEON FR DE 2.0 TDI 170 cai
GTI ARE ECHIVALENT SEAT LEON FR DE 2.0 TFSI 200 CAI
GTI EDITION 30 ARE ECHIVALENT SEAR LEON CUPRA(230 CAI VS 240 CAI)
SI AR MAI RAMANE GOLF R 32 DAR CARE ESTE DEJA ALTA CLASA(se bate cu audi s3,etc...in principal din cauza pretului,si a motorului enorm de 3.2 in comparatie cu celelate care au 2.0...chiar si audi s3 are tot motor de 2.0,dar amandoua sunt integrale)

b01uxd 07-09-08 11:59

doamne cum ma gt=fr????? intrati draq p un site de dealer seat inainte sa vorbiti: gti =fr vorbim aici de benzina, motorina nu exista in viziunea mea. si cupra e gti edition 30 eventual

dolb 07-09-08 12:41

lasa nene viziunea ta :) noi vorbim de masini! si pana la urma pe topicul asta se discuta despre diesel ! deci gt sport diesel ar cam fi FR diesel la seat .. desi amandorura nu ne place trebuie sa acceptam ! nici eu nu concep o masina sport ca fiind diesel :)

offtopic: acu 3 zile am vazut prin buc un opel vectra 2.0 dti si langa avea semnul FR :D

robertinho 07-09-08 13:13

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1737020)
lasa nene viziunea ta :) noi vorbim de masini! si pana la urma pe topicul asta se discuta despre diesel ! deci gt sport diesel ar cam fi FR diesel la seat .. desi amandorura nu ne place trebuie sa acceptam ! nici eu nu concep o masina sport ca fiind diesel :)

offtopic: acu 3 zile am vazut prin buc un opel vectra 2.0 dti si langa avea semnul FR :D

BESTIAL CE POT SA ZIC!!! =))))).., cred ca e la moda sa ai pe masina o sigla cunoscuta de la masinile sport(spre exemplu am vazut golf,care avea grila fata de gti,jante de tabla cu capace si pe spate scria 1.6) adica F TARE=)))

dolb 07-09-08 13:34

mda..si pe mine ma cam batea gandul sa imi pun bara fata de gti dar m-am gandit si la reactii cum ai avut tu acum si de-aia am zis sa nu fac greseala asta! mie sincer imi place f mult si sunt destul de constient ca n-are nici o legatura cu motorizarea masinii.. doar ca..asa cum am mai zis i-ar fi stat super bine :D

LE: si mai e tot prin buc o KIA nu stiu de care.. e doar break de culoare inchisa.. de la guvern sau ceva asemanator si avea pe spate MPOWER :twisted:

robertinho 07-09-08 17:21

...da mah dolb dar macar daca pui bara fata de gti,scoate inscriptia cu cilindreea,si punei si jantele de gti daca tot vrei sa faci o treaba ca lumea...si atunci nu ar avea nimeni nici o reactie si nu ar parea nimic urat ,deplasat sau penibil

dolb 07-09-08 17:47

nu ca oricum ii scoteam sigla ! iti dai seama :) anyway sa revenim la subiect!

steffan 08-09-08 01:27

am vazut aici o nepotrivire de pareri k sa zic asa. Eu unul prefer Seat leon Cupra in locul unui VW GTI, imi place mai mult, insa asta este preferinta mea. Totusi ambele fac parte din VAG, aceeasi mecanica.

Ca sa fiu on-topic, eu as alege un Leon FR, este mai mic si mai agil

TRX 08-09-08 03:12

Quote:

Originally Posted by robertinho (Post 1736666)
GRESIT!

GT SPORT de la VW are cea mai puternica motorizare de 170 de cai echivalentul unui SEAT LEON FR DE 2.0 TDI 170 cai
GTI ARE ECHIVALENT SEAT LEON FR DE 2.0 TFSI 200 CAI
GTI EDITION 30 ARE ECHIVALENT SEAR LEON CUPRA(230 CAI VS 240 CAI)
SI AR MAI RAMANE GOLF R 32 DAR CARE ESTE DEJA ALTA CLASA(se bate cu audi s3,etc...in principal din cauza pretului,si a motorului enorm de 3.2 in comparatie cu celelate care au 2.0...chiar si audi s3 are tot motor de 2.0,dar amandoua sunt integrale)

Sper ca acu s`au lamurit:) Merci ca ai facut asta in locul meu

Quote:

Originally Posted by 12gaby12 (Post 1735934)
imi cer scuze celor pe care i-am deranjat cu comentariul meu

referitor la masini,imi sustin punctul de vedere.Pentru mine golf (indiferent de motorizare) este superior.Este doar o parere..adevaru poate este altu

Daca vrei sa vezi care e diferenta dintre ele , am sa iti pun masinile una langa alta, apoi poze la interior (asta in cazul in care gasesc un Leon stock, al meu nu e).

Raportul calitate/pret al Leonului e superior cu mult celui dat pentru Golf

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1737020)
nici eu nu concep o masina sport ca fiind diesel :)

Ca fapt divers, ai condus un FR TDI ?

dolb 08-09-08 09:05

nu .. nu am condus! aoleu.. ce masina crezi ca am ?

Dadutu 23-06-10 11:48

Leonul arata mai sportiv! octavia pare masina de familie

All times are GMT +2. The time now is 09:32.

- Copyright 2026 4Tuning