![]() |
Re: Machete in lucru - Blue_macca
Data viitoare aplica mai putin...vei avea mai putin de smirgheluit.
|
Un mic sfat de la mine!!!
Ca sa numai iasa chitul cu cioturile alea umezesteti mana si aplica cu mana iese foarte frumos:D!!! |
super tari masinile pana acum as vrea sa vad ce mai ii faci la golfuletz:P
|
3 Attachment(s)
modificari...
jante vopsite [spritz chit + gun metal] praguri vopsite [negru mat] alte mici detalii... merci tuturor pentru sfaturi, si sper sa ma tin de treaba :)... |
arata mai bine machetica.......se poate sa ii faci si eleronul negru?ar arata mai bne,cred....acum,la alegerea ta;)....bafta la tunarit;)
|
au iesit bine jantele ;)
|
7 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
noutatile ar consta in avansarea lucrului pe pisica capac rezervor, filtru de aer, turbina, faruri, etc etc. |
Quote:
imi place cum lucrezi man!;) |
sa sti ca arata bine pisica cu prelungirea aia neagra.....mie imi placea.....si bafta in continuare sper sa iasa bine.....sa vedem unde gasim niste jenti
|
te bagi tare la pisica asta o sa iasa super!bafta;)
|
7 Attachment(s)
avansul la pisic... interiorul vopsit [negru de baza, vor urma detaliile]... spoiler spate finisat...
m.am apucat si de un beetle pentru o ocazie speciala ...dar:(am facut.o lata cu vopseaua si va trebui sa repar [s.a scurs putin pe lateral, sub banda adeziva] |
bun...arata foarte bine pisica...dar,portbagaju asa v-a sta?:???:....oricum,imi plac jantele l abettle....e pentru prietena?;)....bafta in continuare la pisi si beetle;)
|
Ce zici de asta?http://www.quinn.echidna.id.au/Quinn...K/DaisyBug.jpg
|
3 Attachment(s)
Quote:
...ce sa zic arctix, e interesanta cu pleoapele alea de 'plictisita'... ...in continuare, un mic update la interior... |
arata bine interiorul...ai aceeasi butelie de nos ca amea(de pe skyline;))...bafta in continuare atat la interior cat si exterior
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:55. |
- Copyright 2026 4Tuning