![]() |
Re: BMW lui WET sau GOLF-JETTA lui Charlie
aaaaaaaaaaa.....scuzema da credeam ca vb de masini nu de cine detine masina.atuncia ii alta treaba pt ca nu am cum sa cunosc persoana respectiva si sa fac critici asupra ei.de altfel eu nu am dat nume sau am spus in special despre cineva.era vb despre TOTI.si eu is mare fan BMW foarte mare,da vad diferenta intre o masina ieftina tunata si una scumpa tunata.nu spun ca BMW C&O nu arata bine,dar golful il surclaseaza cu mult.ia de ex.interiorul.imi vine greu insa sa cred ca masina ii la noi pt ca are un stil foarte curat si cu bun gust.totusi imi mentin parerea ca 98% au votat BMW pt ca este BMW.as fii curios daca puneau un ursuletz ca 66 NFS in locul golfului care ar fii castigat
|
Nu era vorba numai de persoana sau d Bmw ...aici era vorba d bunul simtz ..adik sa vii u si sa te dai mare cu o masina adusa din exterior si facuta acolo cu banii d acolo ....inseamna sa fii un pic cam mult cu aere ...sincer ...asa sta treaba ...pt mine tuningul nu consta doar in masina k atare...ci si in munca depusa ...respect ..si numai bine
|
tocami vad ca intelegi.da cum am zis omu poate sa fie un nimic era vb de comparatzi intre masini.si dupa opinia mea tuningul inseamna pasiune indiferent de masina atat timp cat ii cu gust.iar gusturile se pot discuta.Ce imi place mie poate sa nu placa la altul si invers.da vw lam vazut si eu pe alte site-uri si pt mine arata oricum mult mai bine ca BMW fara nici un fel de suparare.respecte tuturor
|
bmw fara discutzie ... doar pentru k golfu` are lambo doors .... hmm .. eu raman la bavaria:D
|
jetta sry .....
|
Cand vreodata se poate compara un Golf cu un Bmw??? Niciodata.
|
Quote:
|
Quote:
cand trece un golf pe langa tine si te face...si-ti da fum..e mult mai dureros..parerea mea ..:joy: |
Nimeni nu zice k un mic Golf Sleeper nu e spectaculos si te lasa cu gura cascata si cu gandul sa iti arzi masina ..dar ..d.p.d.v al istoriei ....BMW a stiut tot timpul ce construieste ..:) .. pe langa VW, care nu a reusit niciodata sa construiasca un motor veritabil ..tot ce a construit a fost un esec :) iar exceptiile sunt prea putine ...si cand vb de motoare de construite de VW nu ma refer la 1.9tdi nu este de productie VW ci Volvo ...nici 1.6 de pe gti mk1 ..nici 1.8 gti mk1 & mk2 ( AUDI ) sorry...dar ..VW a produs prea putine motoare veritabile :( .. pe langa BMW ...ce a produs si ink produc motoare pt nume precum McLaren...
|
Golfu..;;)
|
Este inchis votul dar cu siguranta Bmw'ul desi nu e pe gustul meu dar nu se compara un golf cu un bmw
|
Golful, oricand.
Posesorul de BMW sufera de complexe grave...faruri de E39 aftermarket pe pisicuta, "evacuare"(a se citi tipsuri din bazar) tip logan, oglinzi de prost gust, si proiectoare duble reglate sa bata in copaci, ca sa ne bage mai bine lumina in ochi. Plus covorase de tabla si "scrisuri" peste tot... :lol: Golfu arata bine la interior, si pe afara e ingrijit. Usile tip lambo tin de placerea fiecaruia, eu personal nu le agreez in mod deosebit, dar sunt ok. Insa jantele, sub orice critica... "croame mancatzi-as gura" :D Oricum, per total Golful e mai de bun simt decat benveu :twisted: |
nu prea stiu la ce te referi dar acel bmw este un seria 5, nu o pisicutza ;)
despre proprietar nu cred ca ai avea dreptul sa vorbesti pt ca nu cred ca il cunosti personal. in plus pozele de pe prima pagina sunt din 2005 cand nu erau expirate elementele de pe ea. |
Mie nu-mi pare Serie 5 (E39 banuiesc ca spui tu?). Mi se pare mult mai ingust decat Seria 5, iar spatele...cu stopurile alea.
Oricum, daca e Seria 5 E39 ar trebui sa isi mai puna un sticker mare cu acest fapt, pentru ca nu se mai cunoste nimic din ce a fost, e o harababura totala. Cat despre proprietar, nu il cunosc, dar pot sa imi dau seama ce conceptii despre "tunning" are vazandu-i pomul de craciun, pardon, masina... :twisted: Acum m-am uitat si am vazut ca topicul a fost creat in 2005. Sincer, m-am uitat doar la ultimele posturi, si la pozele din primul post. Probabil ca nu ar fi trebuit sa mai comentez la un astfel de topic, chiar daca sunt unii care l-au mentinut sus, dar masina tot hidoasa ramane... |
Quote:
Sper ca nu te-am lasta in urma cu detaliile... In al doilea rand ambele masini sunt "tiganite" farurile de pe e39 sunt oribile, faza cu bara de ///m si acea buza arata ca un plug iar "proiectoarele" acelea improvizate nu dau bine pe masina. Asta ca o remarca la acel seria 5. Comparatie intre cele doua nu pot face, iar de criticat golful, nu am loc pe topic :) Ca o sugestie proprietarului de e39: Schimba "oglinzile" alea cu niste faruri facelift Hella originale, da jos buza aia, un set de proiectoare de M5 pe producator costa doar vreo 80e. Bara pe spate o schimbi cu una de M5 iar stopurile cu un set Hella originale cu led si balasturi. Daca nu pui evac dubla cauti niste tipsuri cu 2 iesiri, ceva asemanator cu e pe M5 si masina o sa arata f bine. |
| All times are GMT +2. The time now is 01:34. |
- Copyright 2026 4Tuning