![]() |
Re: BEST WOOFER&EXHAUST UNDERGROUND arad 2008
Quote:
|
domnilor am vazut un afis si scrie ca in 4 mai o sa fie ceva la parcare de la patinioar
|
Pana la urma ce va fi? Tekin, spune ce afis ai vazut?
Mai am inca o intrebare: in afisul cu Best woofer-exhaust este si o gagica...vor fi si ceva hostess-uri pe masini? Nu de alta da sa tin capota calda sa nu raceasca domnitele...(scuze daca am dat-o in off-topic).;) |
Quote:
|
Si-au mai anuntat prezenta niste baieti din TM de pe un alt forum, dar nu cred ca se vor inscrie toti.
|
Quote:
|
posibil sa trag si eu o fuga la show
|
O precizare- parcarea cu pricina e jos, chiar langa patinoar, nu cea de sus de langa sosea.
In cazul in care nu gasiti parcarea ne puteti suna la tel. 0745 611224 sau 0724 309799 |
Quote:
|
2 Attachment(s)
..................:arrow:
|
Ford'ul Probe roz parca stiu de cine e condus (da' nu's sigur), sunt curios duminica...
|
puneti o adresa acolo sa o gasim si noi mai usor,sa nu trebuiasca sa vina nimeni dupa noi:)
|
@criss & @Dragster: Cum a mai ramas cu delimitarea?
|
Dupa cum unii stiu deja au aparut mici modificari: recent s-a anuntat inca un eveniment la patinoar (Festival graffiti race electro graf & skate) organizat de CASA DE CULTURA ARAD si PRIMARIA ARAD
La data obtinerii aprobarii de la primarie pt eventul organizat de noi ,nu era anuntat acest festival. Singurul dezavantaj pt noi este reducerea distantei pt proba de exhaust de la 100m la 70m. Partea buna este ca sunt concentrate foarte aproape unul de altul 3 evenimente care au ca scop distractia: -BEST WOOFER&EXHAUST -GRAFFITI RACE -FESTIVALUL BERII |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:01. |
- Copyright 2026 4Tuning