Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   RALIURI - COASTA - RALLY SPRINT - CRR (https://forum.4tuning.ro/585-raliuri-coasta-rally-sprint-crr.html)
-   -   FIA GT revine in Romania-Bucharest City Challenge 2008! (https://forum.4tuning.ro/585-raliuri-coasta-rally-sprint-crr/75209-fia-gt-revine-romania-bucharest-city-challenge-2008-a.html)

pilula20 24-08-08 17:53

Re: FIA GT revine in Romania-Bucharest City Challenge 2008!

BV ANDREI LOCU 1 ... felicitari ai meritat victoria...

22VIN 24-08-08 18:39

pot sa spun ca acel murcielago la capitolul sunet pe mine m-a lasat cu gura cascata.

zbvz 24-08-08 18:46

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 1713028)
pot sa spun ca acel murcielago la capitolul sunet pe mine m-a lasat cu gura cascata.

Suna ca un polizor unghiular de tip "flex"....dar nu era eficient in cursa.....cuplul motor a fost la putere avand in vedere faptul ca acest circuit nu favorizeaza masinile care dezvolta viteze mari.

boy_wonder 24-08-08 20:32

117 Attachment(s)
Rezultatele din a treia zi si o galerie foto introductiva.

Rezultate :

Dacia Logan Cup

Dacia_Logan-Cup_05_Qualifying_race_2.pdf

Dacia_Logan-Cup_06_Starting_grid_race_2.pdf

Dacia_Logan-Cup_07_Race_2.pdf

British F3 International Series

British_F3_International_Series_06_Qualifying_race _2.pdf

British_F3_International_Series_07_Starting_grid_r ace_2.pdf

British_F3_International_Series_08_Race_2.pdf

FIA GT Championship

FIA_GT_Championship_06_Warm-up.pdf

FIA_GT_Championship_07_Race_2.pdf

(!8Y_M 24-08-08 21:16

Dinnou .. Andrei Tentean pe podium...de data asta locul 1 si cel mai rapid tur... FELICITARI!!!!!

Mustang 24-08-08 21:49

Foarte buna prestatia lui Andrei ...

Renault RS 24-08-08 22:18

:) hmmmm...ma uit pe clasament si nu inteleg ceva.....eu l-am depasit pe SOOS in primul viraj dupa linia dreapta.......la naiba ...in clasament e inaintea mea :))....si ne-am si lovit acolo . Baiatul a venit si si-a cerut scuze ....dar ...eram pe circuit nu pe Bl Magheru

agentu`secret 24-08-08 22:31

curse frumoasa ..cea cu logan cred ca a fost cea mai antrenanta..:) depasiri 2 roti..am stat in sicana acolo...

zbvz 24-08-08 22:33

Quote:

Originally Posted by Renault RS (Post 1713357)
:) hmmmm...ma uit pe clasament si nu inteleg ceva.....eu l-am depasit pe SOOS in primul viraj dupa linia dreapta.......la naiba ...in clasament e inaintea mea :))....si ne-am si lovit acolo . Baiatul a venit si si-a cerut scuze ....dar ...eram pe circuit nu pe Bl Magheru

hmmm la anu o sa-ti rupi bara spate cu tata muscaloiu la ghidon...."fraiere"...:lol:

zbvz 24-08-08 23:12

masini "egale" piloti de mare valoare .....o cursa de circuit care face o selectie de "valoare" intre piloti...:lol:
NB: s-ar putea sa-mi omologheze cineva doua masini egale?:lol::lol::lol:

Renault RS 25-08-08 00:20

Quote:

Originally Posted by zbvz (Post 1713378)
hmmm la anu o sa-ti rupi bara spate cu tata muscaloiu la ghidon...."fraiere"...:lol:

Daca ai stat in tribune.......ramai acolo ......daca ai fost pe pista ....foarte bine , dar daca mai continua cursa mai castigam un loc. Din tribune e foarte usor de comentat , de la volan se schimba lucrurile si crede-ma ca atunci cand incerci sa depasesti si tot ti se inchide unghiul....nu te simti prea bine , mai ales cand vezi ca mergi mai bine . Sa ne atingem intre noi nu e nici o problema pentru uni..( Raspopa si SOOS ) dar pentru alti care au impresia ca sunt piloti ( nu vreau sa spun nume ) ...nu au ce cauta pe circuit .... Nu inteleg ce inseamna o cursa pe circuit. Aici trebuie sa accepti repede ca exista unu mai rapid ca tine....si il lasi sau te ambitionezi si faci cunostinta cu parapetul .

manu 25-08-08 00:26

adevarat ;-)

kosmyn_sl65AMG 25-08-08 00:29

frumos ,fara cuvinte ,fetele (nu chiar toate )superbe

Billy c25xe 25-08-08 00:39

Foarte foarte frumos , am stat de sambata de la 8 pana la 20 si as mai fi stat inca 2 ore. Masinile de FIA GT intradevar diavolice , Aston Martin mi s-a parut cea mai tare-n sunet , Ferrariul pe perioadele de franare era bestial , flacarile Lamborghini-ului :shock:, la start am avut impresia ca se rupe cerul in doua. Loganurile , o impresie foarte placuta , desi nu ma asteptam , scrasnetul de roti facea toti banii , si multe depasiri. Formula 3 , din pacate multe incidente si distante cam mari intre piloti dar ceva unic , nu in fiecare zi vezi curse cu monoposturi :D.
In concluzie a fost ceva ce numai la tv vezi , pacat ca au fost preturi cam mari la bauturi :rolleyes2 eeee acuma nu le poti avea chiar pe toate :lol:.
Bafta!!

foss 25-08-08 01:14

poze cu accidente ceva????asta da interesant dar oricum misto pacat ca nu am fost sa ma uit si eu!!!!

All times are GMT +2. The time now is 12:58.

- Copyright 2026 4Tuning