![]() |
Re: E46 - 320i B-19-RRM
Ti-am mai dat unul :),
Ontopic, ai reusit ceva cu gaura pentru ski-uri? M-am uitat de 1 Mai ( plictiseala la gratar ) si nu cred ca e mare lucru, am vazut ca e trasat unde sa "tai", poate merge si cu o dalta sau ceva mai ascutit. |
Quote:
|
iti zic eu ca o sa vibreze masina rau dar in masina no sa se auda cine stie ce bassu...a avut un prieten la un 5ar asa si in masina nu se auzea cine stie ce in skimb vibra tot pe ea..
ti am dat pm da nu ai rapuns...cat te costa casco pe an? |
Quote:
|
cumva iti place sa iesi cu viteza din rondul din 23 sau ma insel ? imi cer scuze daca ma insel
foarte frumoasa nemtzoaica .... :) |
Quote:
|
Quote:
data viitoare o sa te salut ( punem pariu ca n o sa stii cine te a salutat ? ? :lol::lol: ) numai bine |
Quote:
|
Aseara am probat, jucaria pe masina unui tovaras, un clio (pentru ca el avea acces rapid la cablaraia ISO), si pot spune, ca e super tare, ba mai mult am verificat rama pe player, si se potriveste la milimetru, ceea ce ma bucura...
Azi am achitat restul de kit, pentru montaj, si sper ca weekendul viitor, sa ma pot apuca de masina sa montez tot ce trebuie. Cand ajung diseara acasa pun poze.... |
Azi mai buna parte a zilei am stat si am 'invatat' experimentand cum sa demontez bordul de la masina....
Maine, o sa ma apuc sa montez unitatea pe masina, o sa incerc sa postez cat mai multe poze cu build-ul. Wish me luck. |
bafta , o sa ai ceva de munca, dar mai mult e atentia la detalii sa nu zgari, rupi, indoi elemente ale bordului si altele.Bafta
|
5 Attachment(s)
Quote:
|
Dap, am reusit sa-l montez, dupa 6 ore de munca grea, sunt rupt, dar arata super... maine o sa fac poze sa le urc... n-am apucat sa vopsesc rama ca n-am gasit pe nicaieri vopsea de care vreau eu, (primer and stuff)...
@ dadixx ms mult, dar n-am apucat sa le vad, oricum asa am facut ca tine, exact la fel. PS. N-am zgariat nimic, n-am deteriorat nimic, si ce pot sa zic, sunt super happy !! :D:D |
hai cu poze sa vad ce ai mesterit :)
|
baga pozele sa vedem dak e o lucrare calitativa, ori nu :))) hai sa-l stapanesti sanatos
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:30. |
- Copyright 2026 4Tuning