Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Ce va atrage in mod special la o fata (sau la un baiat, dupa caz)? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/7363-atrage-special-baiat-caz.html)

EvLSant0S 25-08-05 13:26

Re:

Quote:

Originally Posted by \"flaviutza\"
NUUU, excat ca nu pe manele,pe orice altceva dar nu pe manele,ori house care stie toate lumea.....vals,tango....cha-cha daca stie m-a dat gata rau de tot ca sa nu mai vorbim de dansuri sportive.
Si aleks meri de aprecieri si la masini as zice eu mai multe dar nu vreu sa ma laud ca nu-mi sta in caracter............. 8) :D

hmmm , dansuri sportive ? meaning ? breakdance ? 8) or what ?

aleks 25-08-05 13:52

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
Quote:

NUUU, excat ca nu pe manele,pe orice altceva dar nu pe manele,ori house care stie toate lumea.....vals,tango....cha-cha daca stie m-a dat gata rau de tot ca sa nu mai vorbim de dansuri sportive.
Si aleks meri de aprecieri si la masini as zice eu mai multe dar nu vreu sa ma laud ca nu-mi sta in caracter............. 8) :D

hmmm , dansuri sportive ? meaning ? breakdance ? 8) or what ?

pana mea santoase... de cand e break dance dans sportiv?
nu jtii e ala de se preda pe la cluburi, pana mea e cam greu sa stii sa dansezi asa ceva...
oricum eu sunt un antitalent la dans... doar in cluburi sunt up pe cuburi :twisted:
si acolo nu ma incurca nimeni clar.
dar in rest...

flaviutza 25-08-05 14:19

Pai si aia e foarte bine ca esti pe cuburi...foarte bine.
Si eu sunt NUMAI pe cuburi,....mey noi ne-om bate pt. cub daca ar fi sa mergem intr-un club vreodata... :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

aleks 25-08-05 15:35

Re:

Quote:

Pai si aia e foarte bine ca esti pe cuburi...foarte bine.
Si eu sunt NUMAI pe cuburi,....mey noi ne-om bate pt. cub daca ar fi sa mergem intr-un club vreodata... :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

impartim un cub impreuna, vedem noi, ne descurcam :lol:

flaviutza 25-08-05 17:53

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:joy: :dance: :joy: :dance: :joy: :dance: :joy: :dance: :joy: :dance: :joy: :dance: :joy: :dance:

EvLSant0S 25-08-05 18:05

get a room :)) :P

Mr.Nice 26-08-05 07:36

GET A BREAK...

PEACE
:peace:

shadowro 26-08-05 09:00

get a .. uh ..ummm ... nevermind ...
eu unu sunt cu dansatul cum e antoneasca cu cantatul. :)

aleks 26-08-05 10:09

Re:

Quote:

Originally Posted by \"shadowro\"

oh my god... no... nu te cred, nimeni nu poate dansa intr-atat de rau :twisted: :twisted:

shadowro 26-08-05 11:41

:lol: :lol: :lol:
am nevoie de ajutor profesional.
flaviaaaaaaa :D

needBrain 26-08-05 13:16

Re:

Quote:

Originally Posted by \"shadowro\"

tu faci playback cand dansezi? :lol:

EvLSant0S 26-08-05 14:06

:P terminati cu offtopicu plz

PTC 26-08-05 14:26

EvLSant0S sper sa nu te deranjez da lasa lumea sa discute de ce vrea ei,deviaza discutia in altele si ideia principala e sa ne simtim bine si sa radem :wink:

Daca nu aveam de gand sa las lumea sa discute .. stergeam tot offtopicul si lasam numai damblale .. am facut asta? nu ..
nu am pus decat un post care sa .... ii mai aduca.. spre ontopic,Sant0s
[/b]

needBrain 27-08-05 00:34

as vrea sa dau de o tipa care sa aiba un zambet asa de frumos,incat daca nu ma intalnesc cu ea vreo 3 zile sa mi se faca dor de zambet

BlueEyes 27-08-05 02:30

barbatul ideal:inalt, ochi verzi, buze maaari,(sa-mi dea masina in fiecare zi sau daca nu sa-mi cumpere una.....)dragutz,glumetz, bun....(la sulfet), ....nu mai am alte pretentii .... that`s it :P ... aa si destept!:P:P:P

All times are GMT +2. The time now is 15:20.

- Copyright 2026 4Tuning