![]() |
Re: BMW fun club
Nop nu e el...
si am spus "Eu ma bag si mai incerc sa conving si inca 2 prieteni" |
No baieti, ceea ce am vrut sa termin neaparat la urs inainte d intalnire e gata (https://forum.4tuning.ro/123-masina-m...ml#post3233619), vreme frumoasa e, deci din partea mea putem sa discutam o data. Singura problema e ca lucrez cam mult, 2 zile toata ziua, 2 zile de la 6 pana tarziu dupa care 2 zile libere. deci sa pice in alea 2 zile libere ca sa pot veni si eu:D
|
Ar fi super, numa deparca vad o sa fim numa 3-4...pe cine trebuia sa aduc eu nu vor sa vina ca cica is strica masinile:shock:....is soferi de duminica :evil:
|
Is stricate masinile sau si le strica daca vin?:D
Ma eu tot vad in oras 3-4 ursi mai vechi da nici unul nu-i p 4tuning. Si mai era un E36 compact fain la una din intalnirile babelor, pe alb, coborat, cu jenti tari, da nici pe ala nu l-am vazut p forum. |
o intrebare..tocmai mi sa stricat compresorul de clima, vreau sa il schimb..dar problema ar fii:
1.Seria de pe compresorul care il am in masina corespunde cu un compresor de pe Z3 (seria)...:shock: 2.5i< si modelul din USA 2. Asta de pe Z3 are o valva in plus... 3. Asta e seria care o am acuma pe masina... 6452 8 386 650 Asta e seria din stoc de pe e46 care ar fi trebuit sa o am 6452 6 901 206 Are cineva vre-o idee ce sa fac ? pt ca compresorul care il iau ii nou am si gasit unul in ungaria dar daca nu e bun la mine...am ramas cu compresorul in mana... S-au un service bun ? Mersi |
2 Attachment(s)
Doamnelor, domnisoarelor si domnilor, avem onoarea să vă prezentăm primele detalii oficiale despre prima īntālnire BMW din Tg. Mures:peace: Mai jos este flyerul care se va distribui pe parbrizele BMW-urilor din oras. Cei care vor sa se implice si sa dea o mana de ajutor la distribuire pot obtine flyerul in format doc (pentru imprimat) de la mine sau de la Vali. Anuntati-va prietenii, ramane doar sa ne adunam cat mai multi!
|
De cand am asteptat momentul asta 8)
|
Foarte buna initiativa. Hai la cat mai multe BMW-uri.
|
2 Attachment(s)
Sa fie. Intre timp, fiind mare hacker am descoperit ca se poate atasa si format word, deci cine are chef poate sa-si faca cateva copii de flyer (fata-verso ca lumea) si sa le tina in masina ca sa fie la indemana sa le arunce prin geam la bmw-uri la stop:evil_laug
|
Numa gura e de mine, nu mai ajung ca is plecat si ma coasta scump drumu pana acolo si inapoi (MS)...deci a 2-oara daca va fii voi veni ! Sorry
|
11 Attachment(s)
Pozele d la prima editie BMW meeting Tg. Mures:D
|
Felicitari organizatorilor ati strans ceva BMW-uri :P
Si sa organizati cat mai multe intalniri :D;) |
17 masini zic eu ca e ok pt prima editie. acuma vrem sa facem la 2 saptamani. alte poze p http://www.***********/photos/52341880@N02/
|
ca sa mearga linkul puneti flickr punct com in loc d stelute;)
|
ce fain..sper ca la a 2-aua sa apar si eu....
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:31. |
- Copyright 2026 4Tuning