![]() |
Re: Untitled Fast and the Furious Sequel
faine masine sper sa ffie curse pe cinste lungi si fara fete dezbracate doar motoare si sofei psiho-perfecti
|
tokyo drift a fost o telonovela cu masini modificate nimik deosebit....asta o sa fie cu traficantzi...un film numai cu masini si despre masini n`ai sa vezi frate:|
|
pai mereu banul e mai important un film care are si ceva impuscaturi si ceva droguri se vinde mai bine
|
am avut rabdarea sa citesc o gramada de aberatii pe paginile astea...in primul rand ca filmarile la orice film dureaza...mai putin la filmele cu buget redus...care probabil le filmeaza intr-o singura camera, etc bla bla bla :)
anyway, post-productia dureaza cel mai mult la un film...montajele...etc... si nu mai sunt 2 ani pana la lansare...sunteti in 2008 (zic asta pentru ca citeam posturi facute in aprilie 2008...cum ca ar mai fi 2 ani si 2 luni...acea persoana traieste in alta era...) si ca sa fiu si on-topic...astea nu sunt filme de calitate...intradevar, vezi o masina tunata frumos, un drift, niste drag-uri...vezi NFS, ce sa mai...dar in rest povestea e cam de cacao...acum cateva luni am zis sa revad seria FnF...si sincer am fost dezamagit de ea...mai ales de prima parte...prea putine lucruri de calitate (si alea sunt reprezentate de masini) respect. |
Da cand apare filmul mai fratilor ca nu mai am rabdare ?
|
WOW ce futurist este motorul!! Abia astept filmul..
|
Quote:
|
de indata ce apare in cinema e furat si pus pe odc.
|
cu siguranta o sa avem ce vedea. mie mi-a placut seria inspecial partea 2-a
|
Wow....i love it ....prea fruos filmu'.Doar ca data lansarii e cam tarzie
|
Quote:
|
si dak tot nu va place de ce va mai dati cu parerea?.....acest thread a fost creat (PAREREA MEA) pt cei care abia asteapta lansarea filmului....cui nui convine sasi vada de treaba lui(cui nui place sa nu se uite)
|
Quote:
On topic: in afara de masini nu prea ai ce sa vezi in toate seriile Fast and Furious , actiune e la fel ca in alte o mie de filme si daca ai sta sa urmaresti actiunea si nu la ce jante si ce spoilere are ala pe masina ajungi la aceiasi concluzie ca e un film de ***. |
mai avem de asteptat...dar suna bine :D
|
Super tare, abia astept lansarea
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:11. |
- Copyright 2026 4Tuning