![]() |
cea mai desteapta varianta :peace:
|
tre... am condus un tico vreo 7 luni si cam 10.000 de km ... stiu ce poate masina aia.. si pt ce a fost facuta... cred ca poate cam mult.. dar de aici si pana la povestile tale.. e cale lunga. mai masoara o data distanta... cauta un tico.. incearca sa repeti experienta... si o sa vezi :wink:
|
ma, eu ti-am zis ce-am obtinut. poate o fi fost distanta mai mare sau poate am gresit la calcule. distanta o s-o masor din nou, de un tico decent insa nu-sh de unde o sa pot sa fac rost, o sa-ncerc cu un matiz.
|
ok imi premit sa readuc acest topic sus intru cat ma intereseaza in mod exceptional....
deci: se dau un tico cu evacuare inox (fara serpi) si un filtru conic k&n acum se mai dau cam aproximativ 600 euro... care e in stare sa faca ceva??? scopul este ating 60cp este posibil... are cine sa il faca...???? |
Re: Ce pot sa fac la un TICO?
Fratilor eu am scos 12.5 sec pana la 100 dar eram 4 malai in masina , si eu zic ca am scos bine 12.5 , se poate si m-ai mult ( precizez masina stoc , si cu 132 de mii la bord ) :D
|
Prietene... e un topic vechi de 2 ani...
|
Intreaba-l pe quick_5hifter ce poti face la un tico:)..Bine...asta daca ai banii necesari.
Si nu...un filtru sport si u toba mare n-o sa-ti faca dragon din el:P |
puii mei nu mam uitat la data :D
|
Quote:
din propria experienta iti spun sa mergi la un mecanic ca sa il si aseze dupa ce il desfaci. PRIMUL pas e sa iei chiuloasa si sa o planezi ca sa o comprimi uni spun ca tb 2 zecimi ,eu am luat pana l;a limita,iar apoi iei arcurile de supapa de la o chiuloasa de daihatsu cuore model 90 impreuna cu supapele de admisie cele de evacuare le pastrezi de la tico ii pui ghiduri si gata. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:49. |
- Copyright 2026 4Tuning