![]() |
Re: Week-end Race George Dunareanu
o interbare simpla am....
daca masina nu e pe numele meu ma pot inscrie??? |
Am o masina inmatriculata in italia pe numele tatalui meu! Vreau sa stiu daca pot participa? Am toate actele in regula la ea. Am participat la VTM Insane Cup Craiova si la liniute in Pitesti si nu au fost probleme! Vreau sa stiu daca pot participa si la acest eveniment! Sper din tot sufletul sa pot face rost si de partea materiala necesara! Casca este obligatorie la raliu?
Va multumesc! |
niste poze cu locatia de intrecere sunt posibile ?
|
Quote:
|
soseaua baldovinesti.. unde sau dat liniutzele data trecuta.. e un loc super..:) mai ales portiunea alesa.. acum sa ne rugam si la vreme favorabila..dar eu nu am inteles un lucru , la evenimentul din data de 19. la probele drift si freestyle se vor tine in parcare la carrefour?....
|
Quote:
adica echipa? cate bucati concurenti alergatori si cati spectatori? ;) |
Quote:
cateva? adica peste 1? ;) puteti aproxima cu o precizie de +/- 1. cam cate? |
Quote:
si fara casca, ca facem noi rost de un fes ;) nu e nevoie de casca e raliu tehnico-aplicativ, nu e circuit de viteza sau viteza... |
1 Attachment(s)
imputernicirea postata mai sus a fost completata
trebuie doar legalizata si la inscriere sa aveti si actele (copii) anexate |
Quote:
da dar cu procura legalizata la notar ai model postat mai sus de catre mine |
Quote:
https://www.4tuning.ro/gal/thumbnails.php?album=449 |
Quote:
e vreo problema? ai si schita probelor mai la inceputul topicului |
Quote:
Incercati sa mergeti pe DECLARATIE pe proprie raspundere. E sub semnatura privata si are acelasi rol. Din Buzau pot spune ca vom acoperi cateva grupe la accelerare si cred ca o tanara speranta va incerca si indemanarea. Cativa domni din Braila l-au cunoscut acum un week-end la Buzau. |
eu cred ca e suficint cu ceea ce te legitimezi in fata unui politist, fara imputerniciri, procuri si delegatii ca se complica.
ai acteloe faci ce vrei si daca societatea are sau nu ceva impotriva e treaba ei oricum soferul raspunde de tot. |
deci pana la urma nu trebuie nimic? sebastian... spui asta in mod oficial in calitate de organizator?
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:11. |
- Copyright 2026 4Tuning