![]() |
Re: fiat stilo
cine zice ca motorul de fiat nu e nervos inseamna ca nu a mers cu un fiat niciodata. singurul lucru de reprosat este suspensia un pic prea rigida pentru strazile "ca'n palma" de la noi. de design nu mai pomenesc nimic ca ii bate la fundulet pe toti, ca doar sunt facute de italieni:eyebrow:
|
La stilo-uri in general (si la al meu in particular) e prea moale suspensia.Se stie ca sunt taticii designului! :boxing: :boxing:
|
Deci pana acum total nefondat zvonul cu motorul de 1.6!
La partea de service cum sta ? Catastrofal spre foarte prost ? In constanta-brasov care ar fi sansele sa gasesc un service serios si un dealer de piese cu preturi pamantesti ? Am tot sapat dupa alternative..peugeot ford .. opel..dar cand dau cu ochii de stilo..uit tot ce am vazut..uit cat consuma..si mi-se pare ca e prima si ultima masina :) |
Ma rog, depinde cu ce compari motorul... Mie unul nu mi se pare deloc ca "rupe", mai ales 1.8 cu inj Hitachi, prea ii da benzina cu tzaraita... Suspensia eu o consider OK pt utilizare normala dar in nici un caz sportiva cum e la Alfa.
In Cta serviceul Fiat e f serios, insa preturile la piese sunt de reprezentanta (aceleasi in toata reteaua) si nici manopera nu e moka. Nici Bv nu e rau. La firmele de piese gasesti reperele uzuale la preturi mai bune, alte repere mai scumpe si nu totdeauna aceeasi calitate. |
Pai nu pot decat sa ma bucure ultimile 2 randuri.Adica service-ul sa fie cat de cat serios si cu personal apoximativ calificat :).
Am vazut pe forumurile de italia ca italienii isi pun mai toti gaz pe stilo.si sunt foarte multumiti de ele in continuare.e o idee buna :d zic eu. Abea astept sa pun mana pe imprumut..si o sa mai fie doar o problema..ITALIA sau GERMANIA pentru import.. ? |
eu am ales germania.si crede-ma ca n-am mai vazut masina de 86.000km sa fie intr-o stare asa d buna.Nu mai zic de vreo problema cu motorul sau cu softul.In afara de trapa:rolleyes2
|
da-mi si mie 2-3 detalii despre costuri...transport..etc..chetii in genere..
cat ai dat pe ea..ce an ..ce km ? de unde ai luat-o ?parc auto sau privat ? da-mi un mesaj privat te rog! |
Da, se pare ca in Italia sunt si mai scumpe...
Gazul nu mi se pare o solutie, nu am vz instalatie care sa functioneze OK pe motoare Euro 3/4 - cel putin montata in Ro - zice-se ca nici gazul nu e bun si de acolo ar fi probleme, oricum apar toata ziua erori la gestiunea motorului. Si oricum costa ~1000 euro una Landi Renzo, suma care n-o amortizezi decat in km multisori, caz in care e preferabil sa achizitionezi un Jtd din capul locului. Parerea mea! |
Am vazut poze cu gpl pus pe masini mult mai scumpe decat stilo.Instalatia costa 20 mil cu tot cu instalare.Ma mai interesez in legatura cu acest aspect.
Oricum, trebuie facut si un mic calcul si trebuie vazut cam in cat timp se amortizeaza o investitie pe gaz. |
Quote:
asadar, te rog, da-ne detalii! |
Salut.Dupa ce am cautat de mi-a venit rau pe net, toate variantele posibile si imposibile, mi-am dat seama k cel mai bine e sa vb de aici cu cineva sa mi-o aduca.Nu e vorba de condus, da' ei stiu mai bine parcurile si toate vrajelile pe acolo cu actele si alte chestii.I-am dat inainte un avans d 1000E.Faza e ca la banii astia mi-a adus-o cu trapa stricata :x (ditai sunroofu care ma costa o gramada d bani sa-l fac).Mi-a adus-o din austria.Masina a fost 6600.Taxa m-a mai costat 870E la cursul din octombrie anul trecut, cand era euro 35000 :x, adica inca 1000E.Io zic ca cel mai bine iti iei 1.8.Ia 10 in oras intr-un mers destul de sporty.Dak ma supar 11.Asta in aglomeratia aia nenorocita d la 4.Da' mai mult merg seara si noaptea, k sunt satul d cozi, mai bine iau metroul.Si crede-ma k se merita sa dai un banutz in plus la benzina pt 133 d cai.Bag cam d 800 p sapt.I-am mai pus un filtru si i-am aranjat evacuarea si trage bine.M-am dus cu ea in 220 pe a2 fara vibratii si alte nebunii, chiar lejer, asta dupa ce i-am schimbat tot ce inseamna distributie, filtre si ulei, etc asta alte 18 mil.E super masina, si stabila, asa niste frane n-am mai intalnit , iti dezlipesc fata .Cu motorul n-am avut absolut nici un fel de probl, deocamdata, sa n-o deochi.Cam atat.Tapitzeriile sunt bestiale.
Eu zic k se merita grav, mai ales ca la ei se depreciaza grav, ei fiind nemti.Si n-are nici o treba cu designul nemtesc booooring de golf si astra.Cam atat am de spus:-) __________________ |
Ce crezi ca gaseai vreuna cu trapa functionala? Eu nu. Consumul dat de tine se poate inregistra in conditii lejere, eu n-am mai vz de mult sub 11.8 la a mea, e drept cu AC non stop. Zilele trecute chiar 12.3 consum mediu pe ~400 km 100% oras, si nu din ala crunt cu stat pe loc ore in sir...
|
Ceva recomandari de firme/persoane serioase care se ocupa cu adus de masini?
Eu sunt hotarat sa iau luna viitoare si pana atunci ma orientez si catre aspectul acesta..persoana care se ocupa de adus.Mai am un coleg, interesat si el..dar tot asa ..lipsa personal care sa o aduca. Daca e ceva dati-mi de stire ori aici ori pe PM pls :D. |
Quote:
|
@cobu eu ma gandesc si sincer la ea cred ca raman, la un 1.9 JTD.
tu mai stii pe cineva care se ocupa cu adus masini (de incredere) ? (intrebarea este valabila pentru oricine are idee de astfel de persoane) @john17 pls retrage-ti cuvintele despre sunroof :(( ca pentru mine asta este un lucru foarte important, si sper sa nu am probleme cu el. |
| All times are GMT +2. The time now is 17:06. |
- Copyright 2026 4Tuning