![]() |
Re: El torro
Ar merge si mai coborata, stopurile cu LED parca nu se potrivesc la o masina clasica si da ornamentele false de pe capota! In rest arata f. bine.
|
Parerea mea este ca o masina facuta in stil muscle-car nu trebuie sa fie foarte coborata, iar ce crezi tu ca sunt ornamente false pe capota, sunt de fapt sigurante cu rol activ.
|
:lol: :lol: chiar asa, prea mult ne-am obisnuit cu kitsch-urile si acum nu le mai deosebim de originale :lol:
cat despre mania romaneasca de a "tranti" pana si o DrACIE...am uitat sa apreciem un HOT-ROD, MUSCLE style suspension, care pe drumurile noastre e mai ceva ca la ea acasa :wink: |
Arata din ce in ce mai bine!
|
Multumesc pentru aprecieri.
O sa si mearga din ce in ce mai bine.....;)...datorita unui compresor mecanic:D |
si posibil, a unei aprinderi electronice :lol:
aqm ma chinui s-o demontez :twisted: :twisted: :twisted: |
4 Attachment(s)
Asa ca sa ma laud putin:)....am castigat locul 2 la la concursul de tuning organizat in Ungaria cu ocazia Campionatului European de drifturi.
Premiul a constat intr-un spalat la masina:D |
offf mare norocos esti
|
:shock: :shock: :shock: credeam ca doar in state se poate asa ceva .... foarte tare, esti si ai un Ford norocos :D
|
Pfuia ce bune's unguroaicele ;)
|
pana una, alta, la TM ai fost? unde-i compresorul, unde-i carbul, unde's modificarile? :evil:
|
Quote:
|
Quote:
|
hai sa-l nimicim :lol:
|
3 Attachment(s)