![]() |
Re: Stickere si odorizante pt toata lumea
stau si ma gandesc...gratian nu cred ca are miiiiiiii de stickere sa dea la toata lumea...si ma gandesc dak o sa dea si la cei care nu sunt prezenti acolo... ca deh...au si ei fonduri limitate...oare o sa dea si la cei din provincie?care "rezerva" stickere si odorizante?:???:
|
stati linistiti k sunt stickere destule, si sa fim seriosi aia care vin la intalnire care pot sa ia? adik ce faci cu 10 stickere sa zicem k doar unu pui pe masina, o sa ajunga pt toti :p
|
da frate .... mai stii cate masini are omu?:)) eu zic ca ar fi bun o limita de 2-3 per pers...ca altfel s-ar irosi cam aiurea zic eu...ca vin 10 pers si iau cate 20 de stickere pt tot neamu + vecini...si noi...astia mai fraierica...ciuciu;))am vazut ca sunt destui pe forum care doresc...nush dar sunt asa de multe stickere si odorizante...
|
uite`te si tu prin posturi si numara cate stickere s`au cerut pana acu :P
|
Ar fi o idee sa le aduceti la cj...daca tot e 4tuningdays...pe langa intalnirea de care se vorbeste...sa ajunga si prin partile noastre...
|
pai nu is decat ~80 de post-uri,deci ii ia putin =))
|
Quote:
|
Quote:
|
Daca tot am ajuns la capitolul ce sa mai puna Mosu' in sac, eu propun numere vechi ale revistei. Gen primele 4-5. Sa-si mai intregeasca lumea colectia (mie imi trebuie numarul 1).
|
fara suparare ... stii cat costa nr 1?=))
|
Quote:
*acum numarul curent este 10, cam 2 ani de la primul numar *costul de depozitare *cine mai cumpara numarul 1? *distribuirea de numere vechi face parte din marketing...promovare, alea. |
mie imi lipsesc numerele 1 si 3...1 pur si simplu nu l-am luat,pt ca nu stiam de revista,si 3 l-am pierdut :(
|
vreau si eu sticker(e) ...cum fac ? :)
|
uite ca inca mai sunt doritori care vor sa isi completeze colectia cu nr 1 chiar...la 4tuningdays a fost si nr 1....dar a fost in pavilionul 32...si pretul pt 1 revista era de 100 ron
cmdbass: ai putina rabdare sa ne zica cineva din conducere ceva..ca asa din auzite ...:D |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:31. |
- Copyright 2026 4Tuning