![]() |
Re: Desene - ad1
la albastru te referi?daca da..mai intai se construieste in mare cu un creion albastru deschis ca sa nu mai fiu nevoit sa sterg...mi'e mai ushor sa urmaresc interiorul (in cazu de fata),si sa trasez apoi cu grafitul peste.ps uite'te si peste tutorialele de pe cardesign.asta ar fi o regula pt schitzele destul de laborioase
cat despre profesori,sincer am uitat cum ii cheama...oricum sunt nisthe arhitecti dracoshi >:E |
e marfa sa inveti de la un arhitect sa desenezi dar park e km scump :D
da si tu linku exact cu tutorialele pls ________________________________________________ vezi aici : http://archive.cardesignnews.com/stu...ials/index.php ad1 |
Bravo ad1 ...vad k ejti singurul care ai continuat sa mai desenezi pe forum mai mult timp.....Felicitari pt desene si pt concursul hot Rod.....am cam lipsit de pe forum ....si nici nu prea mai am timp sa mai desenez k inainte .,..
|
Oameni buni ! Nu ma luati In nume de rau ,dar cate masini sa faca si omu` asta? cate mai aveti de gand sa-i propuneti sa vi le faca ?Ce sa faca si el mai intai ?O avea de invatat si el, o avea prieteni, o avea iubita.. :-) .Pana la urma este Threadul lui si ar trebui sa`l lasam in pace sa-si aleaga ad1 masinile sale preferate pe care sa le deseneze.Bine`nteles mai este faptul ca el este baiat cu bun simt si nu va refuza in pofida timpului liber limitat pe care-l are.
Ad1... mare om....mare talent.Imi plac foarte mult Desenele tale mai ales faptul ca le colorezi cu tempera ceea ce te ajuta la combinarea culorilor si obtinerea a cat mai multe nuante :shock: . As mai avea o mica intrebare legata de tehnica ta...Cand Desenezi o masina, ai o imagine suport in fata sau pur si simplu le vezi pe strada sau oriunde altundeva, ii ti minte formele si trasaturile spcifice masinii si le pui pe hartie ? Bafta in continuare si succes in tot ce-ti doresti sa realizezi.Iti ureaza un pusti de 15 ani ce ar vrea sa ajunga si el mare prin desenele lui :-) :-) |
nenea....clopotzel cred k ad1 nu preao mai intrat pe aici...k ultimu post ede mai bene d un an ....asa k ai cam vb singur ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:02. |
- Copyright 2026 4Tuning