Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   LifeStyle & (I)legale & intalniri (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri.html)
-   -   ProTV: Curse ilegale de maşini în centrul Bucureştiului (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri/70591-protv-curse-ilegale-masini-centrul-bucurestiului.html)

RSK 11-03-08 22:19

Re: PROTV: Curse ilegale de maşini în centrul Bucureştiului

@Rebel_Boy: dc zici rahaturi...si tu ai facut asta si o sa o faci in continuare!altfel, de ce ai avea vr6(sau ai visa la)!lasa lumea sa isi ia doza de adrenalina.

@Monde0: faza cu 300 de euro a fost o gluma facuta de var-miu :)).a venit garda dar nu prea le-a facut nimic.

cat despre film ce sa zic...ghinion!cascati ochii mai bine in jur

[email protected] 11-03-08 22:20

nasol ami pare chiar rau pt voi plm ...da trebuie sa facem ceva ...

RSK 11-03-08 22:21

Quote:

Originally Posted by H0lyBoy (Post 1418011)
Si ei sunt la fel de periculosi precum voi....ti-ai pus intrebarea daca iti iese un pericol in cale,ceva???asa in linie.....ar fii timpul sa terminati cu "liniutele"....

daca ne faci tu o pista chiar incetam!nu ai cum sa nu mai faci asta daca te pasioneaza.
ori mai multe legale ori 1 km/15m de pista

Kiki 11-03-08 22:24

frate punem mana de la mana cumparam o fasie de pamant
1 km lungime si 10-20 m latime si gata cat poate sa coste... daca punem 100 lei fiecare...cat sint pe forum si nunumai putem face asta...

[email protected] 11-03-08 22:26

Quote:

Originally Posted by RSK (Post 1418019)
daca ne faci tu o pista chiar incetam!nu ai cum sa nu mai faci asta daca te pasioneaza.
ori mai multe legale ori 1 km/15m de pista

asta asa cand tia intrat in sange nu ai cum sa mai scoti asa ceva e fff greu...

RSK 11-03-08 22:27

s-a mai incercat asta!si degeaba!pt ca e mentalitatea: "stai frate ca pana nu se strang destui nu pun si eu ca e teapa" si toti gandind asa...p**a!singura posibilitate de a avea o pista sunt sponsorii/investitori ceva

dolb 11-03-08 22:27

Quote:

Originally Posted by some (Post 1417560)
Ba care ii problema cu ce au aratat astia de la ProTv?
bine zic ei "Inconstientii Soselelor".. vine un prost ce da liniute si se baga in mine sau in tine in timp ce circul linistit pe drum? Cum ii aia ?

PS. subscriu la ce zice RoSonic cu "Traim in Romania". ;)

pai nene, daca tu nu sti sa conduci e problema ta! nu te-a invatat la scoala de soferi sa ii feresti si pe altii??

Kiki 11-03-08 22:30

se pun banii intr-un cont...si trimisa chitanta celui care plateste cuiva
- pe bune acum sincer risc sa iau teapa la 100 de lei e o suma zic io normala daca nu mica pt asa ceva deci cu 100 de lei in buzunar sau nu cam tot aia e....20 de l de benzina... :|
nu ai cum sa iei teapa nu se atinge nimeni de contu ala pana nu se strange destul sa se ia ceva...si sa se faca

al3x82 11-03-08 22:30

sincer nu am nimik cu cei care fac curse dar anul trecut prin vara se tot strangeau la fac Romano-Americana si faceau noaptea curse, iar eu cum ma intorceam numai noaptea acasa era sa mor de 2 ori din cauza lor fiindca nu se dadeau la o parte si veneau pe contrasens si trebuia sa trag in drepta sau in stanga ca sa ma feresc de ei si m-am jurat ca daca ii mai prind sun la politie fiindca nu vreau sa mor aiurea, daca e macar sa mor pe mana mea nu pe mana unui idiot care vrea sa isi demonstreze cat de tare e intre picioare sau unde crede el ca e tare

asa ca totusi ar fi frumos daca s-ar da o lege sa puteti macar o data pe luna sa va strangeti unde si sa va lase sa va dati pana numai puteti :)) dar nu fortati pe altii (cei care se stiu ca fac asta cand fac liniutze) sa se de-a la o parte pentru pasiunea vostra ca poate moare omul aiurea si il mai astepta si copii cu sotia acasa sau poate sunt cu el in masina si atunci chiar ca numai aveti nici-o scuza.

am scris fiindca am ramas marcat de masina accea care venea spre mine si avea o viteza destul de mare si m-a fostat sa iei de pe sosea ca sa se de-a ei .... cu restu chiar sincer nu am nimik

Opelino 11-03-08 22:31

@ Dolb ......"Some" lipsea la lectia de legislatie cu conduita preventiva! :lol:

Invata sa conduca.....un pix pe o coala A4.....

b01uxd 11-03-08 22:36

acu sincer aveti dreptate si voi: de exemplu cand sunt la volan ma iau de ietoni ca de ce trec strada, si cand sunt pieton ma arunc p trecere numai sa se opreasca aia cu masinile, io zic ca cel mai bine ar fi sa ne vindem masinile si sa ne lom role si biciclete, in felu asta desfintam politia rutiera si economisim si banii de carburant + piesele care ne sar din cauza gropilor si multe altele....:D

RSK 11-03-08 22:40

da..corect!fiecare are partea lui de dreptate!nici eu nu sunt de acord cu cursele pe contrasens sau pe starzile din centru

al3x82 11-03-08 22:44

recunosc ca nici eu nu merg incet ziua iar pe autostrada merg cu 180 dar nu am participat la nici-o cursa fiindca nu ma atrag ca mi se par prea periculoase iar in al 2 lea rand sunt mai atent cand conduc mai sportiv dar nu am avut nici-un accident in 7 ani de cand am permisul si sper sa nu am niciodata

nec74 11-03-08 22:44

Quote:

Originally Posted by Kiki (Post 1417843)
chill man nu au dovada cu ce viteza mergeam, nu aveau radarele pe noi de unde stiu ce viteza aveam poate sa zicem ipotetica faceam liniutze pe 400 m cine ajunge ptiml numai ca sa nu depasim 50 km/h :D asa ca...nu au dovada care sa ateste viteza... sunt multe gauri la dosar.... un avocat...o scoatem la capat si o dam si in abuz

^^^^^^^^^^

+1

b01uxd 11-03-08 22:47

nu mi se pare nimic interesant sa mergi 180 pe autostrada.......

All times are GMT +2. The time now is 18:08.

- Copyright 2026 4Tuning