![]() |
oricum e frumos... reborn-nu
|
am vazut mashina acu` vreo 2 saptamani pe dambovitzei....felicitari driver :wink:
|
felicitari de masina. sunt unele chestii care nu imi plac, pur subiective, deci nu le luati in seama, dar se vede ca masina a fost lucrata din pasiune si asta conteaza. felicitari inca o data.
apreciez ca ati corectat in Rebirth |
Drivere......cand scoti in lume taunusu?
|
te asteptam Drivere///// sa ne uimesti :lol:
|
:shock: :shock: :shock: :shock:
|
nah, ai ramas uimit destul rod_race?? :oops: :lol: :oops:
se pare k driver vrea sa ....nu ne zica nik.. ori i-a pus kompressor..caz in care cred k zbor pana la Cj sa-l aud..ori..V8 :twisted: :twisted: :twisted: |
merge masinuta...am vazut-o intr-un filmulet la un prieten....merge...deci sa va asteptati la ceva periculos...dar mai incolo :P :twisted:
|
mai e de lucru pe ford acum urmeaza sa facem aripile sa intre jantele etc etc
si vopsitul interiorul e almost gata SOON |
frumoasa masinutza. da si tu cateva date despre motor.
|
pai trebuia s afie un V6-2.0 de 90CP, dar cine shtie ce i-a montat akuma..sau ce surpriza vom avea... :lol:
ah..si ambreiaj de Transit :D |
..
1 Attachment(s)
Xdrivereeeeee
in sfarsit am si eu un frate pe forumu' asta acu hai sa te cert >> de ce i-ai schimbat stopurile (ca alea ale ei erau f f f frumoase ) sfat > cauta nishte spoilere care sa le bagi sub bara , ridic-o de cur si baga-i neshte jante frumoase+distantiere bafta la tot ceea ce faci tu acolo acum hai sa pun si eu o poza cu regina :)) |
.
1 Attachment(s)
daca o faceai asa ..... era super tare
|
Re: Rebirth of a car
sal drivere...nu ne am auzit de mult...hai zi ce ai facut cu fordu...cred ca l ai terminat...baga niste poze...da si tu niste detalii despre masina...hai ca s curios
|
Re: Rebirth of a car
driveru acum termina ascona si apoi reia fordul in mare interiorul e gata
o sa vorbesc cu el s afaca niste poze sa le punem pe forum..ma ocup personal de asta ,k?? bil1706--el doreste sa pastreze linia calsica si sa nu puna spoilere ---sa ramana ceva de genu muscle car. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:03. |
- Copyright 2026 4Tuning