![]() |
1 Attachment(s)
mai pun una si am terminat
|
Ce e cu masina asta?
Incercam si noi sa comentam masini din Romania sau Ploiesti. Ca asa n-are sens la cate poze cu masini tari si pe net :roll: |
mi-a placut prea mult ca sa nu o pun si un topic mai bun nu am gasit asa ca am deschis unul la masini tari . daca vrei poti sa o comentezi acolo
cine vrea poate sa le stearga dar m-am gandit ca vreti sa le vedeti |
BmwFan acuma sincer personal am 8 giga de poze si filmulete despre tuning plus ca netu colcaie de asa ceva foarte bine ca ai facut la masini tari acolo de fapt e si recomandat dar asa cum a zis si tng aici incercam sa comentam pe cat de poate de mult masini autohtone :wink:
|
dar sti ce nu-mi place la masini tari
au 11.000.000.0000.0000. de topicuri fiecare si-a deschis topicul lui si tu chiar crezi ca o sa vada cineva masinuta asta si este pacat de ea :cry: :cry: :cry: :cry: |
Stai tu linistit ca postul tau va fi apreciat intotdeauna daca va fi de calitate :wink:
|
cam slabutza miscarea pe forumul orasului ploiesti.....aceleasi cateva persoane,nimeni nou....cred ca ar trebui sa scormonitzi mai adanc,in ploiesti sunt f multzi iubitori ai sportului cu motor,si aici pe forum nu vad decat aceleasi 5-6 nume....mare pacat....
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Salutare, si bine v-am gasit ! :D :wink: |
\"descoperise-ra\"?
hai ca esti culmea. |
A cui e honda CRX rosie ca nu mai vazut-o pana acuma prin Ploiesti ?? :? :roll:
|
nu mi-a venit sa cred ce masina am vazut ieri in ploiesti
este adevarat ca avea nr de bucuresti UN CORVETTE ultimul model 5 sau cat o fi super tare masina masinamai lata si mai joasa nu cred sa fi vazut vreodate este mult mai lata decat pare in poze pt cine vrea sa o vada si are bafta sa o prinda acolo o gaseste pe traseul lui 35 simplu langa spital |
mda.. vad ca nu prea mai avem ce disuta :) :)
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
inainte de CRX a avut un motor honda de 650cmc alb cu albastru. Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:03. |
- Copyright 2026 4Tuning