![]() |
3 Attachment(s)
Femei Perfecte! :P ...
|
3 Attachment(s)
Fetitze...
P.S: Oare cine draqu` o f&t3 p aia blonda mahmah??? Cine are binecuvantarea asta?? :P |
1 Attachment(s)
NO COMENT :!: :!: :lol: :lol:
|
1 Attachment(s)
:lol: :lol: :lol:
|
speedy, in poza cu tramvaiele in primul rand nu vad nici o femeie, si in al doilea rand din cate tin eu minte, Cielo-ul ala a fost distrus de un bou...care dupa faza asta a inteles de ce se depaseste tramvaiul doar prin partea stanga :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
RoSonic, accidentul ala s-a intamplat in fata casei mele!
Stateam si io ca omu singur acas si spalam nistre vase (nu radeti k era pt prima oara cand faceam asta). La un moment dat se aude o frana urata si o bufnitura nasoala! Parca picase un avion. Mi-a cazut buretzelu din mana :lol: :lol: si am iesit pe balcon.. Nu am vazut decat doua tramvaie, unu langa altu. Nici o masina. Io in mintea mea: \"ba ce mama dracu, astea nu au deraiat, de unde bufnitura?\". Am vazut k s-a adunat lume acolo. Cobor si io. Conducea o blonda!! :lemon: nu un bou. A vrut sa depaseasca tramvaiu prin stanga si cand a vazut k vine altu din sens opus, s-a speriat si a calcat acceleratia, k a ajuns pana la jumatatea tramvaielor. Cam doua ore le-a luat astora sa scoata masina de-acolo. Au adus un tramvai ca sa-l traga pe unul din astea blocate. Masina era facuta... va dati voi seama cum era facuta. M-am mirat k pasagerii nu au patit nika.. |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
si daca nu conducea unu, inseamna ca am confundat cu un accident asemanator... |
mrrrrrrrr ... motoare si femei ... drogul vietii mele!!! Speedy ... nota 10!
|
ce poze :shock: ...nu sunteti normali...sa fac dracu infarct
|
Catalina Petra Shire aia are un cur nesimtit rau de tot ! :oops: :lol: :lol: :lol:
|
3 Attachment(s)
Ok pun si eu cateva, dar despre ultima: Don't kill me :D
|
THAT`S A HUUUUUUUUUGEEEEE BITCHHHHHHHHHHHH HAHAH FAT motherfucker .. :) ... jai k pun nishte poze acush
sunt screen shoot`uri pe facetzi si voi cu extensie bmp :) ... ce fac femeile ptr mine :)) |
2 Attachment(s)
pare rau dar nu mere sa le urk sunt screeen shot`uri .. si nu merg puse k jpg .. cum draq le pun ?!?!? idei
DMX .... frate aia nu e tov. ta ??? a ajuns pe forum :D |
Psycho le dai rename si scrii cenumevreisaaibepoza.jpg
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:26. |
- Copyright 2026 4Tuning