Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Dacia Sandero (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/69797-dacia-sandero.html)

NightDevil 06-03-08 10:02

Re: Dacia Sandero

2 Attachment(s)
in 3 min am facuto sa arate destul bine zik eu ... masina arata destul de bine ..

aandrey92 06-03-08 10:59

chiar ca ,apropo cu ce program ai facut-o?

NightDevil 06-03-08 11:43

2 Attachment(s)
photoshop .....

Luchiano 06-03-08 13:16

Deci chiar arata bestial cum ai modificat-o. Tot stateam si ma uitam la Sandero si ceva nu se imbina in peisaj dar nu stiam ce. Acuma mi-am dat seama. E cam ridicata , si cireasa de pe tort ar fi spatiul mare si inestetic dintre aripi si roti. Parca e suspendata. Sincer mie imi place modelul. Din fata arata foarte ok parerea mea desi nu e un design original ( parca fata e luata de la scenic si ajustata pentru acest model ). Lateralul nu e prea atragator. Parerea mea este ca puteau sa "bombeze" putin forma usilor. Spatele seamana cu posteriorul C3-ului. Dar asta nu prea are importanta. Sunt numeroase cazuri de "copiere a designului" la case mult mai mari . Oricum e chiar ok lasata jos si cu niste jante mai mari. Eu sincer cred ca va avea succes pe piata. Multi oameni nu pun mare accent ca dupa 10.000 km va avea 5 greierasi in masina. Omul de rand vrea o masina noua si o garantie ca va rezista. Garantia ar fi : " Are piese Renault domn`le.". Desi Renault nu sta in topul fiabilitatii , totusi e un nume mare zic eu pe piata automobilistica europeana.

NoLimit 06-03-08 13:45

mashina este reushita in mare parte. Cum ziceau si altzii pentru clasa ei se tzine binishor. Cred ca o sa se vanda bine...

dreaq 06-03-08 13:58

Dragutza la exterior ,bordul o strica. Totusi nu mi-as lua :-)

UNLORD 06-03-08 16:49

E subtire rau la design !

sir_sanjei 06-03-08 17:10

ma pt o companie ca dacia este o evolutie uriasa tinand cont de faptul cau au facut un model de masina(1300 respectiv-1310) aproape 40 de ani fara ca ei sa modice foarte mullt la aspectul masini
eu zic ca e un pas in fata pt dacia dar este unul modest

ANM 06-03-08 17:36

tunat arata bine rau....va asigur cu investiti nu foarte mari....lasa jos...jante frumoase, si nishte spoilere dragutze...la interior...parca e curcubeu...prea multe nuante de gri, argintiu, crem sau cum s-o chema culoarea aia de pe langa mp3...treaba e...sa vedem pretul....am inteles k varianta de top o sa fie mai scumpa dkt logan prestige....lucru kre m-ar face imediat sa-mi indrept privirea spre altceva...un hatchback ar trebui sa fie mai ieftin decat un sedane...regula de aur...!!!

skoda boy 06-03-08 17:43

Parca imi seamana putin cu seria 1 ....(imi cer scuze posesorilor de bmw :))din spate aduce putin cu seria 1...(Parerea mea.)oricum arata binishor tunata

alex* 06-03-08 17:57

nu pot sa zic ca arata rau...da nici nu-mi place.Parerea mea e ca o sa ajunga ca dacia liberta:))))

B-87-CTE 06-03-08 18:30

nu puteau sa schimbe si ei aeratoarele ????:)

JunKer_hP 06-03-08 18:47

pentru o dacie e chiar dragutza

!41! 06-03-08 19:17

fara personalitate! o alta uraciune ruland peste gropile patriei:)

criss_cars 06-03-08 19:50

2 Attachment(s)
Cu riscul sa imi pun multa lume in cap pe forum, de ce am citit aici m-am crucit am vazut preturi de 15000 de euro critici k e urata si multe altele. Fratilor hai sa vedem practic va fi o masina de 7000 de euro si dupa parerea mea fata arata chiar bine spatele e oribil dar in pretul asta merge. Si mai vreau sa spun ca nissan vinde o masina cu design aproape la fel la pret de 13000 asa ca sa fiti fericiti cu Sendero. E un pas inainte pentru dacia.

Doua poze gasiti o diferenta :-P

All times are GMT +2. The time now is 00:32.

- Copyright 2026 4Tuning